Nyhed

NIRAS overtager Andersen og Grønlund og opruster inden for vej- og trafikområdet på Sjælland

Niras Andersen Og Groenlund Asje Ths Jacob Dahlin Danandersen Redigeret Aflangt2

Overtagelsen af den sjællandske vej- og trafikrådgiver Andersen & Grønlund styrker NIRAS’ position inden for infrastruktur på Sjælland.

28. juli, 2018

Med overtagelsen af Andersen & Grønlund tilfører NIRAS stærke kompetencer inden for vej- og trafikområdet til sit kontor i Holbæk. Andersen & Grønlund har ni erfarne medarbejdere, der rådgiver om alle aspekter inden for vej- og trafikområdet. Kundelisten omfatter en lang række sjællandske kommuner samt flere virksomheder og forsyningsselskaber:

”Sammenlægningen af de to virksomheder opfylder et stort ønske om at styrke de vej- og trafikkompetencer, vi i dag kan tilbyde fra NIRAS’ kontor i Holbæk. Kunderne i Andersen & Grønlund får samtidig adgang til den mangfoldighed af ydelser og kompetencer, som NIRAS i dag tilbyder, og det ser vi et stort potentiale i,” siger NIRAS’ forretningschef for Veje og Trafik, Torben Henneberg Sørensen.

Fælles platform i Holbæk

Andersen & Grønlund flytter til NIRAS’ kontor i Holbæk. Efter indflytningen, der er planlagt til senere i 2018, rummer kontoret i Holbæk 35 eksperter inden for miljø, forsyning og veje. Astrid Zeuthen Jeppesen, der er kontorleder hos NIRAS i Holbæk, ser frem til forøgelsen på Holbæk-kontoret:

”Vi glæder os til at byde vores nye kolleger fra Andersen & Grønlund velkommen. Vi har netop gennemført en betydelig udvidelse af kontoret i Holbæk og har samtidig fejret vores 10-års jubilæum. Jeg er rigtig glad for, at vi fremover kan tilbyde lokalt forankret rådgivning inden for veje og trafik til alle vores kunder.”

De to nuværende indehavere af Andersen & Grønlund, Dan Andersen og Jacob Dahlin, og alle nuværende  medarbejdere i Andersen & Grønlund vil i fremtiden servicere deres kunder under NIRAS’ navn. Dan Andersen træder samtidig ind i rollen som afdelingsleder for veje og trafik på Holbækkontoret.

”Vi er rigtig glade for muligheden for at lægge vores virksomhed sammen med NIRAS og blive en del af kontoret i Holbæk. Og vi er overbeviste om, at det nye set-up bliver en fordel for både medarbejdere og kunder i Andersen & Grønlund,” siger Dan Andersen.

Vil du vide mere?

Carsten Heine Lund

Carsten Heine Lund

Senior Vice President

Allerød, Denmark

+45 6020 1916

Torben Henneberg Sørensen

Torben Henneberg Sørensen

Projektchef

Allerød, Denmark

+45 2148 6198

Se også