Three men and one woman in front of the main entrance of the NIRAS office in Allerød
Torben Henneberg Sørensen ses her sammen med Dan Andersen (bagerst), Astrid Zeuthen Jeppesen og Jacob Dahlin.

NIRAS overtager Andersen og Grønlund og opruster inden for vej- og trafikområdet på Sjælland

Overtagelsen af den sjællandske vej- og trafikrådgiver Andersen & Grønlund styrker NIRAS’ position inden for infrastruktur på Sjælland.

28. jul 2018

Med overtagelsen af Andersen & Grønlund tilfører NIRAS stærke kompetencer inden for vej- og trafikområdet til sit kontor i Holbæk. Andersen & Grønlund har ni erfarne medarbejdere, der rådgiver om alle aspekter inden for vej- og trafikområdet. Kundelisten omfatter en lang række sjællandske kommuner samt flere virksomheder og forsyningsselskaber:

”Sammenlægningen af de to virksomheder opfylder et stort ønske om at styrke de vej- og trafikkompetencer, vi i dag kan tilbyde fra NIRAS’ kontor i Holbæk. Kunderne i Andersen & Grønlund får samtidig adgang til den mangfoldighed af ydelser og kompetencer, som NIRAS i dag tilbyder, og det ser vi et stort potentiale i,” siger NIRAS’ forretningschef for Veje og Trafik, Torben Henneberg Sørensen.

Fælles platform i Holbæk

Andersen & Grønlund flytter til NIRAS’ kontor i Holbæk. Efter indflytningen, der er planlagt til senere i 2018, rummer kontoret i Holbæk 35 eksperter inden for miljø, forsyning og veje. Astrid Zeuthen Jeppesen, der er kontorleder hos NIRAS i Holbæk, ser frem til forøgelsen på Holbæk-kontoret:

”Vi glæder os til at byde vores nye kolleger fra Andersen & Grønlund velkommen. Vi har netop gennemført en betydelig udvidelse af kontoret i Holbæk og har samtidig fejret vores 10-års jubilæum. Jeg er rigtig glad for, at vi fremover kan tilbyde lokalt forankret rådgivning inden for veje og trafik til alle vores kunder.”

De to nuværende indehavere af Andersen & Grønlund, Dan Andersen og Jacob Dahlin, og alle nuværende  medarbejdere i Andersen & Grønlund vil i fremtiden servicere deres kunder under NIRAS’ navn. Dan Andersen træder samtidig ind i rollen som afdelingsleder for veje og trafik på Holbækkontoret.

”Vi er rigtig glade for muligheden for at lægge vores virksomhed sammen med NIRAS og blive en del af kontoret i Holbæk. Og vi er overbeviste om, at det nye set-up bliver en fordel for både medarbejdere og kunder i Andersen & Grønlund,” siger Dan Andersen.