Nyhed

AlfaNordic Academy starter for optag til nyt graduate-hold i oktober

Alfanordic Academy Alumne (1)

AlfaNordic Academy - der er en del af NIRAS Gruppen – har skabt et unikt forløb for nyuddannede kandidater inden for pharma-branchen gennem graduateprogrammet ’Pharma Academy’. Det næste hold starter i oktober, og der er rift om de deltagende graduates i pharma-branchen.

15. juli, 2021

AlfaNordic starter i år to hold graduates, og der er nu åbnet for optag af kandidater til det nye hold, der starter i oktober.

Kandidaterne ansættes hos AlfaNordic for en periode på to år, men sendes ud som juniorkonsulenter for at arbejde hos en række af Danmarks førende pharma- og life science-virksomheder. I løbet af de to år får de en kombination af arbejde, videreuddannelse og coaching gennem forløbet. 

Desuden får den enkelte graduate tilknyttet en uddannet AlfaNordic-mentor, som løbende giver sparring på det faglige eller personlige. Blandingen af praktisk erfaring, kurser og målrettet sparring med en erfaren ældre mentor giver graduates et karrieremæssigt forspring i forhold til den traditionelle ansættelse i branchen.

Fin modtagelse i den danske pharma-branche

”De unge får i løbet af de to års forløb på AlfaNordic Academy en erfaring, som de måske skulle bruge op mod fem år på at opnå under normale omstændigheder. Flere af vores tidligere deltagere har også opnået stillinger og ansvar, som normalt tildeles langt mere erfarne ansatte”, siger Frank Winther-Hinge, der er Vice President i AlfaNordic og  ophavsmand til Graduate programmet.

Igennem årene har AlfaNordics graduateprogram fået en særdeles fin modtagelse i den danske pharma-branche. I 2016 modtog AlfaNordic Dansk Industris Initiativpris for sit uddannelsestiltag, og lige siden har graduate kandidaterne været yderst efterspurgte blandt førende virksomheder. 

Fakta om AlfaNordic Academy

Det 2-årige graduate-forløb bygger på et tværfagligt samarbejde mellem virksomheder fra life science-industrien, udvalgte uddannelsesinstitutioner i Danmark og AlfaNordic Academy – der er en del af NIRAS gruppen.

Som kandidat klædes man på til at løse pharma-industriens udfordringer som specialist, produktionssupporter eller projektleder. Næste hold starter i oktober. 

Læs mere om stillingen og ansøg her.

Læs mere om AlfaNordic Academy her

Alfanordic Academy Bootcamp 2017 01083

”Vi forbereder de unge både fagligt og psykologisk på de roller og forventninger, som de vil møde på en arbejdsplads med kolleger i forskellige aldersgrupper, der har en anden type baggrund og erfaring end dem selv. På den måde klæder vi de unge på til at få den bedst mulige start på arbejdslivet. Samtidig tilbyder vi også virksomhederne udvalgte kandidater, der er trænet i at håndtere pressede situationer og påtage sig et stort ansvar,” siger Frank Winther-Hinge.

Vil du vide mere?

Frank Winther-Hinge

Frank Winther-Hinge

Forretningschef

Allerød, Denmark

+45 5059 1598

Anita Birgit Petersen

Anita Birgit Petersen

Talent Coach

Allerød, Denmark

+45 3144 7540

Læs også