Grønland

   

Greenland landscape with colourful houses

   

En del af NIRAS

Siden NIRAS blev grundlagt i 1956, har vi udført en lang række projekter i Grønland. For eksempel vandforsyningsanlæg i størstedelen af de grønlandske byer, herunder: Godthåb, Narssaq og Sukkertoppen i 50'erne, planlægning og projektering af nye sygehuse i Narssaq, Sukkertoppen, Jakobshavn og Scoresbysund samt total fornyelse af Dronning Ingrids Hospital i Godthåb i 70'erne, samt etablering af en række nye lufthavne i Grønland i årene fra 1977-81. En del af arbejdet i Grønland bliver lavet af vores Grønlandske datterselskab NIRAS Greenland A/S, der har kontor i Nuuk.

Stor viden

NIRAS’ hovedområder i Grønland er vandkraft, lufthavne, miljø, transport, fysisk planlægning samt økonomiske analyser og budgetoverslag for større projekter. Gennem årene har vi arbejdet i alle dele af Grønland – fra Nanortalik i syd til Qaanaaq og Station Nord i nord.

Stor erfaring

NIRAS har et stort antal eksperter til rådighed med mange års erfaring i de arktiske områder - bl.a. ingeniører, geologer, biologer, økonomer, teknikere, planlæggere m.m. – flere har været bosiddende i Grønland i flere år.