Greenland

NIRAS i Nuuk, Grønland

NIRAS har arbejdet i Grønland siden 1956 med fast tilstedeværelse siden 1960.

Grønland er i vores DNA

NIRAS har arbejdet i Grønland siden 1956 med fast tilstedeværelse siden 1960. NIRAS har løst en lang række af forskellige opgaver såsom infrastrukturprojekter med lufthavne og hydrauliske kraftværker. Grønland var oprindeligt virksomhedens vigtigste markedsområde, og vi har fra starten deltaget aktivt i udviklingen af det grønlandske samfund.  

Ekspertkonsulenter med lokalt kendskab

NIRAS’ kerneaktiviteter i Grønland inkluderer ingeniørydelser indenfor hydrauliske kraftværker, lufthavne, byggeri, olieforsyningssystemer, ICS-styring, yderligere infrastruktur og minedrift.  

Derudover yder NIRAS rådgivning inden for bæredygtige løsninger og implementering af FN’s 17 verdensmål, miljø og natur, byplanlægning og økonomiske analyser. Vi arbejder i alle områder af Grønland - fra Nanortalik i syd til Station Nord. Med mange års aktiviteter og projekterfaring i Grønland har vi en lang række eksperter til rådighed med stor ekspertise inden for grønlandske forhold. Vores eksperter inkluderer ingeniører, geologer, biologer, økonomer, teknikere, planlæggere m.m, hvoraf de fleste har boet i Grønland i flere år.  

 

Kontor i Nuuk

NIRAS
Issortarfimmut 13
Postboks 769
3900 Nuuk
Grønland

T: +299 32 31 11
E: niras@niras.gl 

Kontakt

Søren Hageman Christensen

Søren Hageman Christensen

Regionsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2141 8305

Peter Henriksen

Peter Henriksen

Rådgiver

Aarhus, Denmark

+45 8732 3285

Anders Isak Stig-Jørgensen

Anders Isak Stig-Jørgensen

Seniorprojektleder

Aarhus, Denmark

+45 6034 0921