Send os en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talenter, erfarne specialister og dygtige ledere, der vil være med til at skabe morgendagens bæredygtige samfund.

Kan du ikke finde et job blandt vores ledige stillinger, der passer til lige netop dine drømme og kompetencer, så er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Sådan gør du

Alt hvad du skal gøre er at uploade dit CV og en eventuel ansøgning til vores CV-database. Databasen er inddelt, så den matcher de ydelser, vi tilbyder vores kunder. Vælg den database, der passer bedst til din faglighed og dine kompetencer.

For at vi kan matche dig bedst muligt med fremtidige job, skal du klikke alle dine kompetencer af.

Du er naturligvis velkommen til også at søge en af vores ledige stillinger, selvom du har uploadet dit CV.

Vi opbevarer dit CV i seks måneder og kontakter dig herefter for at høre, om du fortsat vil have dit CV i databasen.

Byggeri

Vi bygger sunde huse og funktionelle bygninger og leverer værdifuld rådgivning og løsninger til vores kunder.

Planlægning & Mobilitet

Vi arbejder helhedsorienteret med, hvordan byudvikling, landskabsplanlægning og mobilitetsløsninger kan underbygge en bæredygtig fremtid.

Data & Digitalisering

Vi hjælper dig med at samle og visualisere data på en brugbar måde samt udnytte teknologi og digitale værktøjer til nye løsninger

Energi

Vi er en global partner i vedvarende energiløsninger, der bygger bæredygtige samfund i hele verden.

Fødevarer

Vi er en betroet strategisk rådgiver inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Vi leverer fremragende projekter og topmoderne tjenester lokalt med et globalt mindset, og vi er førende i bæredygtige løsninger. 

Havne & kyster

Vi udfører havne- og havprojekter verden over under forskellige forhold - lige fra Arktis til troperne. 

Infrastruktur

Uanset om der er tale om veje, togbaner, havne eller en fodgængerbro, spiller vi en vigtig rolle i at visualisere fremtidens infrastruktur og i at opgradere eksisterende infrastruktur for at opfylde samfundets behov. 

Miljø

Vi er førende inden for mijørådgivning, og vi leverer innovative tjenester af høj kvalitet til den offentlige og private sektor i hele Skandinavien og på intrenationalt plan. 

Pharma & Life Science

Vi er en førende, uafhængig rådgiver, når det kommer til investeringer, projektimplementering og optimering af produktionsanlæg inden for pharma og life science. 

Udviklingsbistand

Vi arbejder på tværs af et bredt spektrum af opgaver - såsom energi, vand, forvaltning af fonde og udvikling af landdistrikter og økonomi - for at opbygge kapacitet og skabe bæredygtige udviklingsløsninger for en bedre, mere lige og stabil verden. 

Vand

Vi yder ekspertrådgivning til ethvert projekt inden for hele vandkredsløbet. Fra drikkevandforsyning i større byer til landdistriker i udviklingslande.

Studiejob

Er du studerende med professionelle kompetencer, der er relevante for NIRAS, så upload endelig din ansøgning og CV. 

Piccolo/Piccoline

Har du sabbatår, og er du på udkig efter et piccolo/piccoline-job - så upload din ansøgning og dit CV.

Opdater eller slet dit CV

Du kan til enhver tid ændre eller slette det CV, du har uploaded i vores CV-database. Log ind her for at opdatere din profil.

Log in