Send os en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talenter, erfarne specialister og dygtige ledere, der vil være med til at skabe morgendagens bæredygtige samfund.

Kan du ikke finde et job blandt vores ledige stillinger, der passer til lige netop dine drømme og kompetencer, så er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Sådan gør du

Alt hvad du skal gøre er at uploade dit CV og en eventuel ansøgning til vores CV-database. Databasen er inddelt, så den matcher de ydelser, vi tilbyder vores kunder. Vælg den database, der passer bedst til din faglighed og dine kompetencer.

For at vi kan matche dig bedst muligt med fremtidige job, skal du klikke alle dine kompetencer af.

Du er naturligvis velkommen til også at søge en af vores ledige stillinger, selvom du har uploadet dit CV.

Vi opbevarer dit CV i seks måneder og kontakter dig herefter for at høre, om du fortsat vil have dit CV i databasen.

Byggeri

Bygherrerådgivning, design og projektering, byggeledelse og arbejdsmiljøledelse, indeklima og energi, brand og sikring, BIM, VDC og IKT-ledelse.

Planlægning & Mobilitet

Antropologi, Sociologi og Økonomiske Analyser, Landskabsarkitektur samt By- og Landskabsplanlægning.

Data & Digitalisering

Hele geodataværdikæden – datafangst med droner, grundkort, højdemodeller, digitalisering, geokodning, webGIS-løsninger og SRO/SCADA-anlæg.

Energi

Energiforsyninger, vedvarende energi, CO2-reduktion og klimapolitikker, strategisk energiplanlægning, affald, ressourcer, energi symbioser, cirkulær økonomi.

Fødevarer

Vi er en betroet strategisk rådgiver inden for fødevare- og drikkevareindustrien. Vi leverer fremragende projekter og topmoderne tjenester lokalt med et globalt mindset, og vi er førende i bæredygtige løsninger. For at lægge dit CV i vores ekspert CV-database for konsulenter, bedes du klikke her.

Havne & kyster

Vi udfører havne- og havprojekter verden over under forskellige forhold - lige fra Arktis til troperne. 

Infrastruktur

Geoteknik, jernebane, metro og letbaner, trafik, veje, broer og tunneler, vindmøllefundamenter.

Miljø

Virksomhedsmiljø, VVM og miljøvurdering, miljøfarlige stoffer i indeklima, jordforurening og grundvandsforurening, Geoprobe.

Pharma & Life Science

Vi er en førende, uafhængig rådgiver, når det kommer til investeringer, projektimplementering og optimering af produktionsanlæg inden for pharma og life science. For at lægge dit CV i vores ekspert CV-database for konsulenter, bedes du klikke her.

Udviklingsbistand

Landbrug og fødevarer, forvaltning, køn og menneskerettigheder, kompetenceudvikling og beskæftigelsesfremmende aktiviteter, grøn økonomi, vand, udvikling af den private sektor, støttemodalitetsydelser.

Vand

Vi yder ekspertrådgivning til ethvert projekt inden for hele vandkredsløbet. Fra drikkevandforsyning i større byer til landdistriker i udviklingslande.

Global Business Support

HR & Kommunikation, økonomi, regnskab, facility management og indkøb, it-support og udvikling.

Studiejob

Er du studerende med professionelle kompetencer, der er relevante for NIRAS, så upload endelig din ansøgning og CV. 

Piccolo/Piccoline

Har du sabbatår, og er du på udkig efter et piccolo/piccoline-job - så upload din ansøgning og dit CV.

Opdater eller slet dit CV

Du kan til enhver tid ændre eller slette det CV, du har uploaded i vores CV-database. Log ind her for at opdatere din profil.

Log in