Din karriere i NIRAS

I NIRAS får du plads til at udvikle dig og udfolde dit fulde potentiale. Vi sørger for udfordrende opgaver, godt samarbejde og et arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde bliver prioriteret højt. 

Karriereveje

I NIRAS har du mulighed for at gøre karriere inden for fire forskellige spor:

  • Faglighed: Hvis du er specialist inden for et fagfelt
  • Projektledelse: Hvis du har lyst til at prøve kræfter med at få tid, økonomi, kundetilfredshed og kvalitet til at gå op i en højere enhed
  • Marked og salg: Hvis du har et flair for at omsætte kundernes behov til de rigtige løsninger
  • Linjeledelse: For dig, der brænder for at skabe resultater gennem andre


Vores organisation er fleksibel og smidig med få niveauer, hvilket betyder, at du kan skifte retning undervejs og stige i ansvarsniveau undervejs i dit arbejdsliv. 

De fire retninger

Karriereveje Ekstrakt 1

International karriere

Med kontorer i mere end 30 lande, har du mulighed for at arbejde på projekter i både Norden og resten af verden.

Tværfagligt samarbejde

I en multidisciplinær rådgivningsvirksomhed er der næsten altid en kollega, der er specialist på netop det, du mangler på dit projekt. Vi er gode til at tænke hinanden ind og samarbejde på tværs, og vi afholder løbende bl.a. "faglig frokost", hvor vi deler viden og holder hinanden opdateret om, hvad der rør sig på andre fagområder. 

Medarbejderfordele

Vi gør vores bedste for, at du trives i dit job. Som medarbejder er du derfor dækket af en sundheds- og forsikringsordning, så du ikke behøver at bekymre dig.

Hvis tiden er knap, kan du vælge en fleksibel arbejdsuge, tage take away med hjem fra vores gode kantine eller benytte vores renseri-service. Hvis du har lyst til at blive forkælet, kan du få massage, leje billige feriehuse og benytte dig af en lang række rabatordninger på alt fra tøj til motion. Valget er dit.

Desuden kan du årligt selv vælge din ugentlige arbejdstid i intervallet 35-40 timer per uge.

Se også