Dkplan Lp

Lokalplan

DKplan understøtter hele processen omkring din lokalplan fra ansøgning, til endelig vedtagelse og til aflysning af en lokalplan. Det betyder styr på planfagligheden, workflow og lovgivning.

Få et strømlinet system til at udarbejde og vise lokalplaner i et tilpasset og velafprøvet standardmiljø. Når du benytter DKplan, får du overblik over hele processen og kan derfor nemt koordinere mellem myndighed, bygherre, politikere samt borgere.

DKplan er udviklet af NIRAS’ hold af både byplanlæggere, arkitekter, GIS-folk, digitale designere samt it- og softwareudviklere. Det betyder, at planfagligheden er i fokus, mens teknikken er noget, der ikke alene virker, men som også understøtter planfagligheden og lovgivningens bindinger.

Du kan indberette din lokalplan til Plandata.dk og sende den i høring med blot et enkelt klik. DKplan sikrer også gennemsigtighed og bedre formidling til borgerne igennem overskuelige lokalplaner, der er nemme at administrere. Hele processen styres i ét system, som er udviklet til at kunne håndtere de situationer, der opstår i planlæggerens hverdag.

Vil du vide mere?

Flemming Mortensen Munck

Flemming Mortensen Munck

Afdelingsleder DKplan & Visualisering

Aarhus, Denmark

+45 3016 9259

Se også: