Dkplan Kp

Kommuneplan

DKplan sikrer den direkte kobling mellem kommuneplanen og Plandata.dk. Et komplet procesværktøj, som samler alt indhold ét sted og håndterer indberetningerne af PlanDK2 til Plandata.

DKplan er det førende, digitale værktøj på markedet til at udarbejde, indberette og vise kommuneplaner. Det procesunderstøttende system sikrer et godt workflow i skriveprocessen, hvor skabeloner giver ensartede og overskuelige kommuneplaner. Her kan flere samarbejde om teksterne på samme tid, og indberetning foretages via en digital kobling, der overholder alle krav til indberetningen i Plandata.

Den digitale tilgang giver flere muligheder for at udnytte kortvisning til at skabe mere åbenhed over for borgerne. Med fokus på struktur og god formidling kan der med kortvisningerne gives en let adgang til de relevante informationer.

Og med DKplans kommuneplantillægsværktøj kan der udarbejdes tillæg direkte til den eksisterende kommuneplan. Tillæggene indarbejdes let i den dynamiske plan, så den altid er opdateret.

DKplan er udviklet gennem mere end 10 års tæt samarbejde mellem danske kommuner og NIRAS. Vores team består af udviklere, supportere og planlæggere. Det betyder, at vi forstår planfagligheden og de bindinger, som lovgivningen opstiller. Vi kan tale med om alle dele af planer – og ikke kun teknikken.

Vil du vide mere?

Flemming Mortensen Munck

Flemming Mortensen Munck

Afdelingsleder DKplan & Visualisering

Aarhus, Denmark

+45 3016 9259

Se også: