Nyhed

NIRAS’ kontor i Næstved er flyttet ind i Kählers tidligere fabrik

IMG 2607 (1)

Inden længe vil NIRAS-navnet pryde pylonen, der står foran de flotte historiske bygninger på Kählersbakken i Næstved. De gamle bygninger, der tidligere husede Kählers produktion og showroom, er omdannet til moderne kontorfaciliteter, og Næstvedkontoret er nu flyttet ind.

17. august, 2023

Kontoret er vokset i størrelse gennem de seneste år, og de gamle lokaler var blevet for små. Hvis man spørger kontorleder Jacob Jensen, er denne rejse med vokseværk først lige begyndt. Derfor er der stadig ledige pladser i det nye kontor, så det er fremtidssikret, når NIRAS i Næstved, hvis alt går efter planen, vokser i antal medarbejdere i årene, der kommer. I alt 15 kollegaer fra miljø, vand, forsyning og infrastruktur er tilknyttet kontoret, som håber på, at flere slutter sig til.

Et mindre lokalkontor giver andre fordele

Astrid Zeuthen Jeppesen, en af forretningsdirektørerne i Miljø, er en af de ledere, der har ansatte fordelt på flere kontorer på Sjælland – bl.a. i Næstved. For hende er det en helt klar fordel med lokalkontorer.

”At være til stede lokalt i Sydsjælland gør en kæmpe forskel for os i rekrutteringsøjemed. Rent geografisk lukker vi op for langt flere medarbejdere. Man slipper for dagligt at sidde i bilkø ind mod København, og det giver et mere fleksibelt arbejdsliv, hvis man er bosat her i området”, forklarer Astrid. Hun lægger heller ikke skjul på, at det ofte giver værdi for kunden, at rådgiveren er tæt på nærmiljøet, som opgaverne skal løses i.

”Vi har valgt, at medarbejderne i Næstved er tilknyttet faglige afdelinger, med kolleger i Allerød. Det gør vi for at sikre muligheden for faglig sparring, kvalitetssikring og videndeling i opgaveløsningen samt et fagligt kollegaskab, ud over det nære i Næstved”, forklarer Astrid.

Selvom et mindre kontor ikke kan tilbyde helt de samme goder som kontoret i f.eks. Allerød med fitnessrum, slyngelstue, revy, ølbrygning, stor kantine, m.v., så er Jacob ikke i tvivl om, at kontoret i Næstved kan noget andet. ”Jeg tror, at vi taler meget mere sammen på tværs af sektorer og afdelinger her. Vi får ofte vendt vores udfordringer og succeser på tværs og det viser sig jo ofte, at vi godt kan hjælpe hinanden og bidrage positivt ind i hinandens projekter”, forklarer Jacob om det tværfaglige samarbejde, der ifølge ham styrkes af de lidt mindre rammer.

Historiske bygninger med et drys af Kähler

At Kähler har haft deres daglige gang i bygningerne, er ikke til at overse, hverken ude eller inde. Den røde del af bygningen er fredet, og den gule del, hvor NIRAS primært har til huse, er bevaringsværdig. Når man kigger sig lidt omkring, kan man godt forstå hvorfor. I de øverste kontorer har kunstnerne malet på den gamle skorsten, og udenfor på bygningen pryder smukke keramiske klinker muren på den fredede del af bygningen.

Når vejret tillader det, kan frokosten nydes ude på den store terrasse udenfor kontoret, hvor Kählers kendte logo også fanger øjet. I kælderen kan man stadig se de gamle keramikovne og resterne fra Kählers showroom og museum.

Fremover er adressen på Næstvedkontoret: Kählersbakken 5 E, 4700 Næstved.

Naestved Førstesal
Kontoret Stuen

Vil du vide mere?

Jacob Jensen

Jacob Jensen

Markedschef, kontorleder

Næstved, Denmark

+45 4299 0313

Astrid Zeuthen Jeppesen

Astrid Zeuthen Jeppesen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2141 8325