Group photo of newly graduated junior consultants
Deltagerne på NIRAS Young Professional Academy fra 2017 til 2019.
nyhed

NIRAS internationale trainee-program er åben for nye ansøgere

Til juni bliver NIRAS Young Professionel Academy udvidet med nye deltagere. Fremover vil deltagerne ikke kun have en baggrund i rådgivning på udviklingsområdet, men også andre fagområder i NIRAS.

08. mar 2018

Siden NIRAS etablerede sit internationale trainee-program, NIRAS Young Professionel Academy (NYPA), og derigennem begyndte at opfostre fremtidens rådgivere på udviklingsområdet, har det vist sig at være en stor succes og god investering.

På baggrund af den store succes bliver programmet nu udvidet, så det ikke længere kun fokuserer på udviklingsområdet, men derimod alle fagområder og sektorer i NIRAS, eksempelvis vand og forsyning, havne og marine konstruktioner, procesindustri, byggeri og arkitektur.  

Værdifulde talenter

NIRAS drager allerede stor nytte af de ambitiøse talenter, som startede på det andet NYPA-hold for ni måneder siden. Med træning i udbud og rådgivning spiller alle deltagerne i dag en vigtig rolle for NIRAS’ forretning.   

Det 2-årige program giver deltagerne en uddannelse på højt niveau, hvor der både er fokus på det teoretiske og praktiske. 

De nuværende deltagere har netop afsluttet et undervisningsforløb på en måned i Beograd. I dag befinder de sig på forskellige kontorer verden over eller ude i marken, men i september skal de tilbage til Beograd, hvor de vil blive undervist i nye teoretiske perspektiver.   

NYPA 2018-2020 er nu åben for ansøgere

Efter flere succesfulde NYPA-forløb er det nu blevet besluttet, at programmet skal udvides. En ny ansøgningsrunde er netop sat i gang, og det første møde mellem de nye deltagere på NYPA 2018-2020 bliver d. 4. juni i Beograd. 

Den nye gruppe af deltagere vil bestå af 20 personer, og for første gange vil gruppen indeholde deltagere fra andre fagområder og sektorer i NIRAS, eksempelvis vand, spildevand, byplanlægning og havne og marine konstruktioner. Undervisningen vil styrke deltagernes forståelse af internationalt salg og projektledelse.

Ansøg NYPA-programmet nu

NYPA 2018-2020 er åben for ansøgninger frem til 18. marts. For første gang vil programmet tage imod ansøgere med fokus på de fagområder i NIRAS, som ikke dækker rådgivning om udviklingsprojekter.  

Du kan finde mere information her.