Nyhed

NIRAS fortsætter vækststrategi og udvider forretningen i Sydøstasien

Niras Og Smc Thailand

Gennem en investering i den thailandske virksomhed SMC Consulting Engineers styrker NIRAS sig inden for Ports and Maritime i Sydøstasien. Samtidig åbner det strategiske partnerskab døren for andre ekspertiseområder i NIRAS med internationalt fokus.

24. maj, 2018

Investeringen i thailandske SMC Consulting Engineers sikrer NIRAS et vigtigt strategisk partnerskab i forhold til at skabe yderligere vækst inden for særligt Ports and Maritime.

”Det er en helt afgørende faktor at være lokalt til stede og have dygtige lokale folk på de geografier, hvor vi har vækstambitioner. Derfor styrker partnerskabet med SMC Consulting Engineers NIRAS’ position betydeligt, fortæller forretningschef i NIRAS, Christian Paulsen.

Et stærkt partnerskab inden for havnerådgivning

SMC Consulting Engineers står særlig stærkt på markedet inden for udvikling af havne. De to virksomheder vil tilsammen kunne fastholde nøglekunder og tilføje nye reference:

”SMC Consulting Engineers er en anerkendt virksomhed i regionen og har et stærkt netværk samt indgående tekniske kapaciteter til at udføre opgaver selv. Vi tilfører spidskompetencer inden for specielt hydraulisk modellering, havne- og kystplanlægning og geoteknik. Tilsammen vil vi derfor stå stærkere og kan udvikle vores forretning i Sydøstasien ydereligere”, fortæller Christian Paulsen.

En del af en global strategi

Det strategiske partnerskab giver også fodfæste for andre ekspertiseområder i NIRAS.

”Overordnet set er partnerskabet endnu et skridt i vores udvikling på det sydøstasiatiske marked. Vi har i en del år været til stede i Vietnam og Myanmar, og i løbet af de sidste par år også opbygget et kontor i Taiwan. Partnerskabet med SMC understøtter ikke kun vores strategi for vækst inden for Ports and Maritime og Offshore-vind. Den skaber også en platform for forretning med vores andre sydøstasiatiske kontorer og gode muligheder for sammen at opnå projekter inden for vand, føde- og drikkevarer og udviklingsbistand”, fortæller direktør Carsten Heine Lund.

I det nye partnerskab vil SMC Consulting Engineers fortsætte under navnet SMC NIRAS Consultants.

Se også smcniras.com

Vil du vide mere?

Carsten Heine Lund

Carsten Heine Lund

Senior Vice President

Allerød, Denmark

+45 6020 1916

Christoffer Truelsen

Christoffer Truelsen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2546 1850

Se også