Eva Paola Kvist Campos Header

Tværfaglige & systemiske metoder til udvikling af bæredygtige mobilitets hubs

Ph.d. projektet hjælper til at være på forkant med de industrielle tendenser i udviklingen af mobilitets hubs og til at forme nye metoder og redskaber, der kan skabe bæredygtige mobilitets-strategier.

Projekt start: November 2021 

Projekt slut: November 2024 

BU/afdeling/ industri som projekt er henvendt mod: Infrastruktur Vest, Bæredygtigt mobilitetsteam  

Samarbejdspartnere: Innovation Fund og Aalborg Universitet 

Ph.d. projektet adresserer udfordringerne ved at de-karbonisere transportindustrien og forbedre bæredygtig rejseadfærd. Mobilitets-hubs er steder, hvor folk kan udveksle transports former. Derved kan mulighederne for at tilrettelægge bæredygtig adfærd forbedres, fordi mobilitetshubs forbinder de eksisterende transport-alternativer såsom offentlig transport, fælles mobilitet med de private transportmidler såsom fx biler eller cykler, og nyere transporttyper såsom elektriske og automatiske køretøjer - det hele i tæt forbindelse med omgivelserne, omend det er i et by- eller landområde.

Projektet hjælper til at identificere nøglestrategien for sådanne samarbejder, forretningsmodeller og bæredygtige tiltag, der er essentielle for at inkorporere de rigtige dynamikker i en hub udvikling.  

Mere om projektet

Projekt status: Igangværende

5 nøgleord omkring projektet: Mobilitets hubs, bæredygtighed, stakeholders, netværk 

Uddannelsesmæssig baggrund: Bachelor i arkitektur, kandidat i ingeniørledelse & MEng. byplanlægning 

Håb for fremtidigt arbejde af projektet: At hjælpe kommuner og private virksomheder med at integrere bedre offentlig og privat transport, samt at skabe livlige by- og landområder. 

Vigtigheden I at samarbejde med NIRAS: NIRAS er et af de ledende ingeniørrådgivende firmaer I Danmark, som muliggør alt den infrastruktur, vi benytter i vores hverdag. Derfor er NIRAS det idéelle ståsted til at forbinde research med praksis og at muliggøre udviklingen af innovative løsninger for bæredygtig mobilitet. 

Vil du vide mere?

Eva Paola Kvist Campos

Eva Paola Kvist Campos

PhD studerende

Allerød, Denmark

+45 4295 5025

Se også: