Vej- og anlægsingeniører til bæredygtige infrastrukturprojekter

Job image
 • Forretningsområde: Infrastruktur
 • Land: Danmark
 • Kontor: Allerød
 • Ansættelsesvarighed: Permanent (Full-time or Part-time)
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Motiveres du af stor faglighed og en dynamisk hverdag? NIRAS søger vej- og anlægsingeniører med lyst til at sætte præg på den bæredygtige infrastruktur.

NIRAS er i udvikling, med en række store infrastrukturprojekter som katalysator.

I vores nuværende portefølje findes lige nu Udbygning af Hillerødmotorvejen, Bispeengbuen, en række VVM-projekter, cykelstier, innovative byggemodninger, vej- og anlægsprojekter i komplekse byrum. Derudover er vi engageret i en række internationale projekter på tværs af virksomheden. Vi har derfor brug for dig, der kan se sig selv i en hverdag med lyst og engagement til at sætte sig præg på den bæredygtige infrastruktur.


Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for 3D projektering af infrastrukturanlæg.

Du vil indgå i et bredt tværfagligt miljø med tråde til projekter i hele virksomheden. Projekterne er mangeartede og har stor betydning for fremtidens byudvikling og trafikafvikling. Således vil din hverdag fx kunne spænde mellem at være faglig projektmedarbejder på klimaprojekter til gængse vejprojekter ifm. byudvikling. Projekterne er mangeartede og af meget forskellig karakter og størrelse.

På sigt vil der være rigtig gode muligheder for at videreudvikle dig inden for fagledelse og projektledelse.

Du vil med andre ord få stor mulighed for at sætte dit præg på vores fagområde inden infrastrukturanlæg, og vil indgå i et meget fagligt stærkt 3D projekteringsmiljø.


Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • er uddannet ingeniør og har 1-5 års erfaring som projekterende
 • er stærkt motiveret af at blive dygtigere inden for CAD/BIM
 • har en generel viden om andre nært tilknyttede fagområder som geoteknik, afvanding mv.
 • er god til at formulere dig klart og tydeligt på dansk, både skriftligt og mundtligt
 • arbejder selvstændigt og målrettet, er udadvendt og har humor og energi
 • er engageret, struktureret og kan bevare overblikket
 • motiveres af at indgå i et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø med stor respekt for hinandens faglighed

 
Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en meget velfungerende forretningsenhed, hvor engagement og høj faglighed vægter højt. Vi har en forretningsenhed med en meget bred projektportefølje, som spænder fra store nationale motorvejsprojekter til cykelstier i lokalsamfund. Vi er ca. 60 medarbejdere, lokaliseret på hovedkontoret i Allerød, Holbæk, Næstved og Odense. Dit arbejdssted vil være én af de lokaliteter.

Du vil således indgå i et team med vej- og anlægskolleger på tværs af geografi. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter. Vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds. Du får gode muligheder for indflydelse på din udvikling, og vil møde en høj grad af frihed under ansvar.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Vi går op i at passe på hinanden og os selv, også selv om ambitionerne er høje og ordrebogen er fyldt.


Hvis du er interesseret i muligheden, har du sikkert en masse spørgsmål omkring jobbet, arbejdsforhold mv. Dem kan du få belyst ved at kontakte afdelingschef Anne Christoffersen på tlf. 30787530, ach@niras.dk


Søg jobbet på niras.dk og vedhæft dit CV - vi ser gerne en ansøgning, men behøver kun CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anne Gedved Christoffersen

Anne Gedved Christoffersen

Afdelingschef

+45 3078 7530