Vil du arbejde med tværfaglige forsyningsprojekter med fokus på renseanlæg?

Job image
 • Forretningsområde: Vand
 • Land: Danmark
 • Kontor: Holbæk, Næstved
 • Ansættelsesvarighed: Permanent (Full-time)
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

På NIRAS’ lokalkontorer i Næstved og Holbæk er der travlhed, og vi søger derfor en person, der har lyst til at løse mange forskellige forsyningsopgaver.

Opgaverne relaterer sig eksempelvis til projekter på renseanlæg med alt fra nybyg til renovering og optimering af eksisterende anlægsdele. Endvidere er der gode muligheder for at arbejde med kloakprojekter, hvor du selv skal styre og udføre projekterne med bistand fra kollegaerne på kontoret. Generelt er opgaverne meget varierede, og det typiske kundesegment er forsyningerne indenfor spildevand, vand og fjernvarme.

Omfanget af projekterne er alt fra mindre til større, men løses altid i et team på tværs af fagligheder og geografier i hele NIRAS. Du vil ligeledes få et tæt samarbejde med vores renseanlægsspecialister, der bistår med opgaver i hele landet.


Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver, som du kan se frem til at arbejde med, er:

 • Projektering af renseanlæg, både ny anlæg og renovering af eksisterende anlæg
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Projektledelse
 • On-site arbejder såsom tilstandsvurdering, tilsyn, byggemøder og lignende
 • Myndighedsbehandling såsom miljøansøgninger og tilladelser
 • Procesoptimering på renseanlæg, med fokus på biologiske processer.



Din profil

Du har et stærkt fagligt fundament med en baggrund som biolog, maskinmester, ingeniør eller konstruktør.

Du har særlig erfaring indenfor renseanlæg med fokus på biologiske og kemiske processer, og har ligeledes blik for samspillet mellem energi, ressourcer, miljø og økonomi. Du har et fortsat ønske til faglig fordybelse indenfor dit ekspertiseområde, kombineret med lyst til og erfaring med projektledelse. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har erfaring med projekter omkring kloak og klimatilpasning.

Du skal have mindst 5 års erhvervserfaring inden for området fra privat rådgivning eller industrien. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med arbejder omkring forsyningssegmentet. Som person har du en god situationsfornemmelse og bidrager selv til den gode stemning. Du er proaktiv og i stand til at bevare overblikket - også når det går lidt stærkere end planlagt.

Du har:

 • et grundlæggende kendskab til biologisk renseanlæg
 • solid erfaring med procesforståelse (biologiske og kemiske processer) i relation til renseteknologi og renseløsninger
 • tilstrækkelig indsigt til at kunne foretage procesberegninger for at kunne vurdere et renseanlægs tilstand
 • engagement og interesse i at levere et godt produkt hver gang
 • en høj grad af ansvarsfølelse
 • gode formuleringsevner i skrift og tale og lysten til skriftlig formidling
 • gode samarbejdsevner og forståelse for at søge og give sparring hos/til kolleger og andre.


Vi tilbyder

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der består af ingeniører, biologer og kemikere og kommer til at arbejde i et udfordrende og motiverende miljø, hvor vi lægger vægt på høj faglighed, når vi udvikler vores forretning samtidig med, at vi har et afslappet og uformelt arbejdsmiljø med plads til humor. Du vil få gode muligheder for selv at præge dit jobindhold og din faglige udvikling.

I Holbæk tilbyder vi et anlægsfagligt miljø med en gruppe på mere end 20 ingeniører inden for vej, kloak, forsyning og anlægskonstruktioner. På Holbæk-kontoret er der ansat i alt ca. 30 personer, som er beskæftiget indenfor mange af vores forskellige fagligheder. Dette bidrager i høj grad til den tværfaglige sparring og giver dig gode muligheder for personlig udvikling.

Næstved-kontoret er åbnet i 2020 og er klart til at vokse endnu mere. Vores organisering sikrer, at vi er lokalt til stede for vores kunder samtidig med, at vi fastholder vores høje faglighed. På kontoret møder du 10 engagerede kollegaer, som arbejder inden for vandløb, afløb, miljø, veje og øvrige anlægsarbejder.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Jensen på tlf. +45 6034 0948.

Vi behandler ansøgninger løbende og holder samtaler med henblik på ansættelse snarest, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jacob Jensen

Jacob Jensen

Markedschef, kontorleder

+45 4299 0313

Anders Christensen

Anders Christensen

Afdelingschef

+45 6026 1848