Senior VVS- og Ventilationsspecialist

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Allerød
 • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Er du klar til at gå forrest i designet af fremtidens bæredygtige byggeri i Danmark? Hvis du besidder dyb teknisk ekspertise, en drivkraft for innovation og visionen om at forudse behov og bevare overblikket, kan du være den ideelle kandidat til at blive en del af vores dynamiske team. Vi venter spændt på muligheden for at byde dig velkommen ombord!

 


Din nye hverdag

Som et en del af afdelingen VIKA, der i øjeblikket består af 30 højt kvalificerede fagfolk, herunder ingeniører, konstruktører, designere og kloakmestre, vil du engagere dig i en bred vifte af projekter, der omfatter vvs og ventilation.

Dine kerneopgaver:

 • Design af vvs og ventilationssystemer til forskellige projekter.
 • Tilsyn med projekter fra tilblivelse til udførelse på stedet.
 • Bidrage til et professionelt miljø af høj kaliber ved løbende at fremme vores operationelle metoder og tekniske ekspertise.

 

Du vil deltage i projekter fyldt med opgaver, der varierer i skala, kompleksitet og samarbejdsinteraktioner.

Vores projekter spænder over bolig- og erhvervsbygninger, uddannelsesinstitutioner, hoteller, museer, mm. Både nybyggeri og renoveringer.

I NIRAS mener vi, at videndeling er afgørende. Vi fremmer en teamorienteret tilgang, der parrer erfarne eksperter med nye talenter, hvor du vil fungere som mentor, vejlede og pleje professionel vækst.

 


Om dig

Med en ingeniøruddannelse eller et beslægtet teknisk felt medbringer du 10 års erfaring inden for vvs og ventilationsdesign inden for rådgivningssektoren.

Dine kvalifikationer omfatter ideelt:

 • En robust track record for vellykket projektafslutning.
 • Ejerskab af dine ansvarsområder, samtidig med at du bidrager til tværfaglige løsninger.
 • En klar forståelse af projektydelser og organisation.
 • En struktureret tilgang til styring af deadlines og projektændringer.
 • En samarbejdsånd, der deler viden og koordinerer med kolleger på tværs af forskellige discipliner for at sikre projektkvalitet og teamsamhørighed.
 • En passion for bæredygtighed og kendskab til FN's verdensmål.
 • Komfortabel med at arbejde i uformelle omgivelser, der værdsætter frihed, ansvar
 • Et ønske om at bidrage til udviklingen af NIRAS' ydelser.

 


Velkommen hos VIKA-afdelingen i NIRAS

Bliv en del af vores forretningsenhed DSGN, et levende fællesskab af 125 fagfolk, hvor du bliver tilknyttet vores VIKA-afdeling på hovedkontoret i Allerød.

I VIKA dykker vi ned i virkelighedsnære projekter under hensyntagen til teknisk gennemførlighed, fysiske muligheder og kundebehov.

Vi er stolte af et kollegialt, professionelt og socialt arbejdsmiljø, hvor du finder rigelige muligheder for samarbejde med kyndige kollegaer. Vi opretholder en høj standard af ekspertise, der fremmer udvikling gennem spændende projekter og forbindelser med den akademiske verden, herunder ph.d.-projekter og undervisningsengagementer på DTU.

Vi er forpligtet til din professionelle vækst gennem udfordrende projekter. Med din erfaring forventes det, at du påtager dig rollen som "fagleder", hvor det har det faglige ansvar indenfor dit fagområde på et projekt, samt koordinering af dig fagområde i forhold til andre projektdiscipliner på projektet

 


Ring, og lad os tale om mulighederne

Lyder stillingen spændende? så ring og få en snak med afdelingsleder Claus Wessel Andersen på tlf. 2761 3929. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte online ved at vedhæfte din ansøgning og CV. Samtaler vil blive afholdt løbende.