Erfaren bygherrerådgiver til arbejdsmiljørådgivning, Aarhus eller Kolding

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Permanent (Full-time)
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Har du lyst til at arbejde med arbejdsmiljø indenfor byggeri, og blive en del af vores bygherrerådgivning, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

 


Velkommen hos NIRAS Byggeri

I divisionen Byggeri er vi cirka 700 kolleger fordelt på afdelinger i hele landet.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner fra bygherrerådgivning til design og udførelse.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

I vores forretningsområde Bygherrerådgivning søger vi lige nu en arbejdsmiljørådgiver/ bygherrerådgiver, der kan rådgive vores kunder om arbejdsmiljø samt sikre arbejdsmiljøet under både projektering og realisering af byggerierne.

 


Din nye hverdag vil byde på:

Vi arbejder for både private og offentlige kunder – og deltager i nogle af landets mest spændende, største og komplekse projekter.

Vi søger i både Aarhus og Kolding, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling.

Som arbejdsmiljøkoordinater i vores broafdeling vil du blive ansvarlig for:

 • Rådgivning til bygherrer om arbejdsmiljø
 • Arbejdsmiljøkoordinering i projekterings- og udførelsesfasen
 • Tværfaglig sparring i arbejdsmiljøkoordinater-netværk internt

 


Vi søger dig, der:

 • Besidder kommunikations- og samarbejdsevner, og forstår at anvende dem effektivt over for kunder, samarbejdspartnere og kolleger.
 • Trives i et dynamisk miljø med højt tempo og varierende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.
 • Har solid erfaring (mindst 10 års erfaring) inden for rådgivning om arbejdsmiljø i byggebranchen,
 • Har en baggrund som konstruktør, ingeniør eller arkitekt.

 


Here We Grow

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du vokser både personligt og professionelt? En arbejdsplads hvor dine kompetencer får lov til at udvikle sig i et stærkt fagligt fællesskab, og hvor dine personlige præferencer og fremtidsdrømme altid tages alvorligt? I NIRAS arbejder vi for at vokse velforberedte ind i en mere bæredygtig fremtid. Derfor gør vi os umage med, at vores medarbejdere gror med os. Det gør vi gennem samarbejde, videndeling og kreative løsninger – skal du vokse med?

 

Ring og lad os tale om mulighederne

Lyder det spændende, så ring og få en snak med afdelingsleder Flemming Kristian Kristensen (2761 8590). Send gerne dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse snarest. Vi glæder os til at høre fra dig!

Flemming Kristian Kristensen

Flemming Kristian Kristensen

Afdelingschef

+45 2761 8590