Byggeleder/Bygherrerådgiver – Aarhus eller Kolding

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Aarhus
 • Ansættelsesvarighed: Permanent (Full-time)
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Har du en passion for byggeledelse og bygherrerådgivning? I NIRAS' Bygherrerådgivning Vest sætter vi stor pris på det faglige fællesskab. Sammen stræber vi efter et inspirerende samarbejde og

Har du en god bred erfaring med byggeri og du kender således til byggeriets præmisser? Så er det måske netop dig, vi leder efter som NIRAS' kommende byggeleder/bygherrerådgiver.

 

Din nye hverdag vil byde på:

 • Byggeledelse / Projekt Management /Bygherrerådgivning på større spændende projekter
 • Bygherrerådgivning på større spændende projekter, hvor vi leder og rådgiver projektet på vegne af bygherre og /eller som en del af bygherres egen ledelsen på projektet.
 • Rådgive og understøtte bygherrens organisation

Fælles for alle roller er selvfølgelig at du mestrer styring og sikring af byggeriets overordnede tidsrammer, økonomi og kvalitet.

 


Vi søger dig, der
:

 • Har minimum 10 års konkret erfaring med byggeledelse, herunder god viden om og erfaring med tidsplanlægning, økonomi- og kontraktstyring
 • Har erfaring fra arbejde med komplekse projekter med mange interessenter, gerne både nationalt og internationalt
 • Er en god formidler, evner at samarbejde på tværs og være klar på at søge og give sparring til kolleger
 • Er uddannet konstruktør, ingeniør eller arkitekt

 


Here We Grow

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du vokser både personligt og professionelt? En arbejdsplads hvor dine kompetencer får lov til at udvikle sig i et stærkt fagligt fællesskab, og hvor dine personlige præferencer og fremtidsdrømme altid tages alvorligt? I NIRAS arbejder vi for at vokse velforberedte ind i en mere bæredygtig fremtid. Derfor gør vi os umage med, at vores medarbejdere gror med os. Det gør vi gennem samarbejde, videndeling og kreative løsninger – skal du vokse med?

 


Ring og lad os tale om mulighederne

Lyder det spændende, så ring og få en snak med afdelingsleder Flemming Kristian Kristensen (2761 8590). Send gerne dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse snarest. Vi glæder os til at høre fra dig!

Flemming Kristian Kristensen

Flemming Kristian Kristensen

Afdelingschef

+45 2761 8590