El-Fagleder for Installationstunge Projekter

Job image
 • Forretningsområde: Byggeri
 • Land: Danmark
 • Kontor: Allerød
 • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Er du klar til at påtage dig udfordringen som fagleder og skabe succes inden for vores installationstunge projekter? Vi søger en engageret kollega, der vil bidrage til levering af professionelle projekter i topkvalitet og fremme vores faglige netværk. Her er din mulighed for at arbejde i et dynamisk tværfagligt team på vores hovedkontor i Allerød og bidrage til bæredygtige løsninger.

"I NIRAS er vi gode til at arbejde på tværs – Antropologer, biologer, økonomer, ingeniører og sociologer sparrer med hinanden. De mange samfundsvidenskabelige aspekter giver mulighed for at finde nyskabende og sjove løsninger, som vi ikke tidligere havde overvejet, og som vi kan anvende både inden for elektrisk teknik og kommercielt," siger afdelingsleder Eskil Sørensen.

 


Hvad NIRAS tilbyder

I NIRAS kan du forvente:

 • En ambitiøs arbejdsplads, hvor vi stræber efter at være den foretrukne rådgiver inden for elektrisk ingeniørarbejde.
 • Muligheden for at arbejde både i teams og selvstændigt, samtidig med at du bidrager til vores projekter og netværk.
 • En etableret gruppe med stærke kompetencer og fokus på udvikling inden for fagledelse.

"Jeg valgte at slutte mig til NIRAS sent i min karriere, fordi det gav mig muligheden for at fokusere mere på min faglighed og mindre på administration, mens jeg stadig kunne arbejde på store og spændende opgaver," fortæller Jørgen Jørgensen.Din nye hverdag vil byde på

Hverdagen som fagleder vil være præget af spændende udfordringer og muligheder, hvor du vil spille en afgørende rolle i vores virksomheds fortsatte vækst og succes.

Som fagleder vil din dagligdag byde på følgende:

 • I samarbejde med vores kunder vil du aktivt bidrage til at levere professionelle projekter og blive deres foretrukne rådgiver.
 • Du vil også spille en central rolle i vedligeholdelse og styrkelse af vores faglige netværk inden for EL.
 • Du vil få ansvaret for at forstå og opfylde projekternes succeskriterier.

Nikki Warthoe, deler sin oplevelse som El-ingeniører i NIRAS: "Jeg arbejder med projekter inden for installationstunge byggerier og industrier og elsker at være en del af et team, der finder de bedste løsninger på komplekse problemer. Samtidig udforsker vi effektive måder at forbedre ydeevnen."Vi søger dig, der kan/vil

For at trives i denne rolle, forventer vi, at du besidder følgende kvalifikationer:

 • Rådgivererfaring med dokumenteret succes inden for elektriske installationstunge projekter, gerne med erfaring inden for hospitals- og laboratorieprojekter.
 • Evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt med sikkerhed og overblik.
 • En positiv indstilling, der gør dig i stand til at håndtere skiftende opgaver og problemløsning.
 • Evnen til at sætte retningen for dit elektriske fag og arbejde proaktivt.GREENsition

Grøn transformation af verdens energisystemer kræver fællesskab, og I NIRAS har vi besluttet at øge vores bidrag til den grønne omstilling betydeligt. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver inden for grøn energiomstilling de næste ti år. Det kræver også aktion fra Byggeriet side – og her kan du være med på rejsen.

Læs mere om vores ambition og resulter inden for den grønne omstilling på https://www.niras.dk/greensition/Ring og hør om dine muligheder i NIRAS

Lyder det som noget for dig? Så hører vi meget gerne fra dig, tøv ikke med at kontakte Jesper Brigsted på tlf. +45 2761 3995 eller ansøg direkte via linket på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jesper Brigsted

Jesper Brigsted

Afdelingschef

+45 2761 3995