Konstruktionsingeniør

Job image
  • Forretningsområde: Byggeri
  • Land: Danmark
  • Kontor: Aarhus
  • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
  • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Er din udvikling gået i stå? Trænger du til luftforandring? Har du brug for at få udfordret din faglighed? Vi er 60 konstruktionskollegaer, som er klar til at byde dig velkommen i din nye stilling som ingeniør indenfor bygningskonstruktioner.

 

Vi tilbyder en hverdag med

Sparring med jævnbyrdige kolleger, lige meget hvor du er i karrieren. Du bliver en del af en faglig tung virksomhed, hvor der aldrig er langt til sparring med en ekspert – lige meget hvad spørgsmålet handler om.

Fleksibilitet i hverdagen – flexpulje, hjemmearbejdsplads, 24 ugers betalt barsel til alle, mulighed for at arbejde fra kontorer i Aarhus, Odense eller Kolding.

Alle typer projekter du kan forestille dig – vi puster nyt liv i eksisterende bygninger, vi tænker bæredygtige konstruktioner, vi bygger nye storslåede bygværker. Vi lytter til, hvad der tænder dig.

En kultur med højt humør, flad struktur og tillid til hinanden. Det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

Du byder ind med

Mindst 5 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Det kan være stort eller småt, nybyg eller renovering, det vigtigste er, at du har erfaring i bagagen.

Nysgerrighed indenfor konstruktionsfaget – så skal vi nok fylde på med udfordringer og udvikling.

En bred teoretisk baggrund fra ingeniøruddannelsen.

Kan finde de rigtige statiske systemer, så vi kommer godt fra start og kan gøre det komplicerede nemt at overskue. Vi bruger aktivt konceptgranskning for at drøfte de første skitser med erfarne kolleger.

 

Lad os tage en snak

Lyder det spændende og vil du vide mere om jobbet, hører vi gerne fra dig. Tøv ikke med at ringe eller skrive til afdelingschef Ronny Petersen (60 40 04 96) eller afdelingschef Peter Andersen (60 38 42 11) eller upload din ansøgning på denne side.

 

Ronny Petersen

Ronny Petersen

Afdelingschef

+45 6040 0496

Peter Andersen

Peter Andersen

Afdelingschef

+45 6038 4211