El- Fagleder til byggeri projekter

Job image
  • Forretningsområde: Byggeri
  • Land: Danmark
  • Kontor: Allerød
  • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
  • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi oplever i øjeblikket en stor tilgang af opgaver i Byggeri. Vi søger derfor erfarne el-ingeniører og -installatører med talent for fagledelse og lyst til at designe innovative el-installationer i fremtidens bygninger.

Du kan se frem til at være en del af et dynamisk og positivt team med høj faglighed og kvalificerede kollegaer. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Allerød.

 

Om dig

Du er uddannet el-ingeniør eller -installatør med erfaring fra projekteringsopgaver inden for stærkstrømsinstallationer, og du kan indgå som el-fagleder. Du har økonomisk forståelse og forretningssans samt kendskab til at projektere el-tekniske installationer inden for bl.a. et eller flere af områderne: Boliger, kontorer, hoteller, skoler, idrætsanlæg, renoveringer og fredede bygninger.

Du er udadvendt og har lyst til både at arbejde i teams og selvstændigt. Du kan bevare overblikket, stå i spidsen for et el-team på større opgaver og arbejde selvstændigt på mindre og mellemstore opgaver. Du er god til at formidle teknisk viden på en let forståelig måde, så du kan videregive dine gode idéer samt give feedback til og sparre med dine kolleger og kunder.

 

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver omfatter el-projektering, rådgivning og fagledelse af alt lige fra mindre opgaver til store komplekse projekter inden for det private og offentlige segment. Du kommer til at medvirke i planlægningen under de tidlige faser, projektering til og med udarbejdelse af udbudsmaterialer, tilsyn, idriftsættelse, opfølgning samt rådgivning i driftsfasen.

Du bliver forankret i el-afdelingen med i alt 15 medarbejdere, hvor vi ud over generel el-faglig viden har ekspertise inden for belysning, solceller, ladestandere og energioptimering. Glæd dig til et inspirerende miljø, hvor vi lægger vægt på høj faglighed og smittende engagement, og hvor to dage sjældent er ens.

 

En tværfaglige projektform sikrer dig faglig sparring og udvikling

Vi har et el-fagligt forum og samarbejde på tværs af tre forretningsenheder, som i Allerød bl.a. omfatter tre el-afdelinger og en svagstrømsafdeling med ca. 65 el-relaterede medarbejdere, der i fællesskab indgår i et stærkt fagligt miljø.

Vores tværfaglige projektform sikrer dig ikke kun faglig sparring og udvikling inden for dit eget felt, men også samarbejde med kollegaer og specialister fra de øvrige installationsfag, hvor du via el-fagligheden er med til at binde bygningens funktioner sammen. Du bliver dermed udfordret på de faglige grænseflader og får skabt et værdifuldt tværfagligt netværk med dine kollegaer og vores kunder.

 

Vi tilbyder dig

Du bliver en del forretningsenheden Building East Design (DSGN) med 150 medarbejdere, hvor høj faglighed og evner for samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

 

Ring, og lad os tale om mulighederne…

Lyder det spændende, og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Henrik Madsen på nhm@niras.dk eller på tlf. +45 40408561.

Søg jobbet online på niras.dk og vedhæft din ansøgning og CV.

Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Niels Henrik Madsen

Niels Henrik Madsen

Afdelingschef

+45 4040 8561