Projektleder/vejingeniør til vores kontor i Næstved

Job image
 • Forretningsområde: Infrastruktur
 • Land: Danmark
 • Kontor: Næstved
 • Ansættelsesvarighed: Permanent: Fuldtid
 • Ansøgningsfrist: Behandles løbende

Søg stillingen

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.700 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vil du være med til at arbejde med fremtidens vej- og anlægsprojekter i Danmark? Brænder du for projektering/projektledelse? Kan du se dig selv som en del af et solidt team med det faglige, såvel som det sociale i højsædet? Så er det lige dig vi søger!


I NIRAS er vi rådgivere på rigtig mange spændende infrastruktur-projekter. Din primære arbejdsopgave vil være projektering af vejprojekter.
Du vil indgå i et meget tværfagligt miljø, med tråde til projekter i hele virksomheden. Projekterne er mangeartede og af meget forskellig karakter og størrelse. Således vil din hverdag fx kunne omfatte fagledelse eller at være faglig medarbejder på store infrastrukturprojekter eller projektere/være projektleder på gængse større, mellemstore eller mindre vejprojekter, alt efter erfaring.
 

Om jobbet

Du bliver tilknyttet vores kontor i Næstved som er sammensat af flere afdelinger, i en afdeling som består af 12 medarbejdere inden for infrastruktur, fordelt på 3 kontorer. Vi har et tæt og stærkt fællesskab med fokus på godt samarbejde og relationer, hvor vi spiller hinanden gode.

Organisationsstrukturen er flad og atmosfæren er uhøjtidelig og nede på jorden. Vi går op i at passe på hinanden og os selv, også selv om ambitionerne er høje og ordrebogen er fyldt. Som afdeling udvikler vi os ved at fungere som gode holdspillere, der hjælper hinanden.
 
Du kommer til at arbejde i et positivt og stimulerende miljø, hvor der en konstant udveksling af faglig sparring og oplevelser.
 
Du kan se frem til at få ansvar for dine egne sager - eller i et samarbejde med dine kollegaer - i forhold til økonomi, kvalitet og tid fra start til slut.
 

Om dig

Vi forestiller os at:
 • du har ca. 8 års erfaring som projektleder/vejingeniør og er uddannet vejingeniør.
 • du kan selvstændigt styre et udbudsprojekt som projektleder
 • du har arbejdet med projektering af vejprojekter, store som små
 • du har et godt overblik, arbejder selvstændigt og fleksibelt.
 • du er positiv af væsen og har et ønske om at bidrage til fællesskabet.
 • du kan lide at udvikle dig fagligt og personligt i den retning, hvor du trives bedst.
 • du er god til at opbygge relationer både internt og eksternt.
 • du har solid erfaring med tilsyn og formår at have et godt økonomisk overblik
 • du er en kreativ og udviklingsorienteret holdspiller med gode kommunikationsevner.
 • du har en god problemløsningsevne, der gør dig i stand til at identificere udfordringer og udvikle løsninger, set fra et helhedsmæssigt perspektiv.
 
Vi tilbyder

I NIRAS har du frihed under ansvar. Vi støtter op om både din personlige og faglige udvikling i et inspirerende samarbejde med dygtige kollegaer.
Du får gode ansættelsesvilkår og personalegoder samt mulighed for at tage del i de mange foreninger og sociale aktiviteter. Vores værdier - vi lytter, vi lærer og vi leverer - er udgangspunkt for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.
 

Ring og lad os tale om mulighederne...

Så ring og få en uforpligtigende snak med afdelingsleder Jeanette Birkerød på tlf. +45 4299 5467 eller send en mail på jebi@niras.dk
 
Søg jobbet online her på siden og vedhæft din ansøgning og CV.
Ansøgningsfrist: vi læser løbende ansøgninger