Fra praktikant til Senior Business Development Manager

HWA NIRAS

Hlaing War War Aung, Senior Business Development- og projektleder, har været på en spændende rejse med NIRAS, fyldt med karriereudvikling og masser af internationale muligheder.

33-årige War War er oprindeligt fra Myanmar, og hun begyndte sin rejse med NIRAS International Consulting som en af deltagerne i ‘NIRAS Young Professional Programme’ i 2017.

I løbet af hendes seks år hos NIRAS International Consulting har hun haft flere forskellige roller, herunder projektassistent, projektleder og landechef i Myanmar - og nu som Senior Business Development- og Operations Manager for NIRAS International Infrastructure Business Unit på Filippinerne.

Hendes historie handler om vækst, både professionelt og personligt, hos NIRAS.

"Jeg startede som praktikant hos NIRAS International Consulting, så man kan sige, at jeg voksede op i NIRAS, og undervejs nåede jeg mine karrieremål. Jeg vil altid sætte pris på, at NIRAS havde tillid til mig og gav mig nogle fantastiske oplevelser ved at give mig nye udfordringer og muligheden for at besøge og arbejde i flere lande," siger hun.

Og War War har uden tvivl rejst meget, på trods af sin unge alder. I løbet af sin tid hos NIRAS har hun besøgt mange forskellige lande, herunder Danmark, Serbien, Sverige, Pakistan og Filippinerne - bare for at nævne nogle få - og hun har arbejdet hos NIRAS Cambodia i næsten to år.

At gøre en forskel

Med en baggrund inden for civilingeniørfaget har hun arbejdet med forskellige ingeniør- og udviklingsprojekter i den offentlige sektor i hele Asien-regionen.

"Jeg tror, at mit arbejde skaber indflydelse inden for udviklingssektoren. Og jeg er taknemmelig for at være en del af rejsen mod at bekæmpe klimaforandringer og fattigdom," siger War War.

NIRAS - Here We Grow

Se også: