Dalum Papirfabrik

Papirfabrik forener industriel arkitektur med funktionalitet

I Odense-forstaden Dalum genopstår et stykke af byens kulturhistorie som et nyt boligområde. Dalum Papirfabrik kommer igen til at summe af liv, når det gamle fabriksanlæg bliver til attraktive boliger.

Beregn klimaftryk for dit projekt

Vi har samlet forskellige værktøjer, der kan understøtte en grøn og bæredygtig profil og gøre arbejdet målbart i alle tænkelige projekter.

Woman in front of the global goals
Mød en medarbejder

Hun excellerer i det bæredygtige byggeri

Lone Hedegaard Mortensens metier er bygningers livscyklus, totaløkonomi og miljøpåvirkning.

Indsigt

Køleanlæg i skøjtehal sparer 30 % i elektricitet

Aarhus Skøjtehal har som den første i Danmark sat et CO2-baseret køle- og energianlæg i drift efter en renovering, der prioriterede energibesparelse og bæredygtighed.

Højergård

Bevaringsværdige Højergård får nyt liv som madlejrskole

Marskgården Højergård i Sønderjylland har i tre år været under restaurering og har vundet n pris for sin bevaring af den sønderjyske bygningskultur. I dag danner gården rammer for en madlejrskole for børn.

Moderne slagteri

Grønland kan bryste sig af avanceret lamme- og fåreslagteri

Neqi A/S har gennemmoderniserede sit lammeslagteri i Narsaq i det sydlige Grønland. Slagteriet lever nu op til EU’s krav for moderne slagterier og kødforarbejdning.

mail symbol
nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra rådgiverbranchen

Tilmeld dig NIRAS' nyhedsbrev, hvor du kan læse om vores projekter inden for forsyning, byggeri, infrastruktur, miljø og meget andet.

Rådgivende ingeniører

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.