Dss Bi Dashboard Ydelse

Digitalisering

Vi tilbyder rådgivning om digitalisering på alle niveauer – lige fra teknisk sparring til fageksperten til strategiske beslutningsgrundlag for toplederen.

I arbejdet med digitalisering og digital transformation er uvildighed en central faktor. NIRAS er som konsulenthus ikke bundet til nogle specifikke platforme eller løsninger men finder sammen med dig de løsninger, der bedst opfylder dine behov.

Vores fagspecialister arbejder tæt sammen med softwareudviklere og data rådgivere, for at vi kan levere komplet rådgivning fra A til Z på tværs af fag – lige fra den første idé til implementering. Vi stiller ekspertviden til rådighed inden for hele paletten af NIRAS’ specialer og hjælper med digitaliseringen af din forretning.

Digitalisering er en forandringsproces i enhver organisation, der er lige dele kulturbunden og teknologibåren. Vi har erfaring fra NIRAS’ egen transformationsproces og kan derfor rådgive toplederen såvel som teknikeren i en forestående digital transformation. Vores egen dybe forankring i faget sikrer, at du hos os vil opleve, at vi kender din baggrund. Det betyder, at du får en relevant, pragmatisk rådgivning, der tager udgangspunkt i den verden, du befinder dig i.

Vil du vide mere?

Christian Holmegaard Mossing

Christian Holmegaard Mossing

Vice President: Data, Analytics & Planning

Allerød, Denmark

+45 4030 0469

Se også: