Modules For A Digital Strategy.

Moduler til en digital strategi

Vi kan gennem seks moduler hjælpe dig med at udarbejde en digital strategi, der tager højde for alle de faktorer, som du og din virksomhed har brug for i arbejdet med at opnå størst værdi af BIM og digitalisering.

Mange virksomheder investerer store summer på BIM-software eller -kurser for at optimere og effektivisere deres produktion f.eks. igennem nye teknologier som VR, AI og AR.

Fælles er, at virksomhederne fokuserer ensidigt på de digitale værktøjer og teknologiske nyskabelser. Det er sjældent tilstrækkeligt til for alvor at kunne udfolde en virksomheds forretningspotentiale.

Vi tilbyder seks moduler, som du kan vælge imellem i forhold til at udvikle en digitale strategi, der er mest relevante for din forretning:

1. Strategi

  • Vi hjælper dig med at analysere, forbedre og optimere din digitale/BIM-strategi. 

2. Data

  • Du kan udnytte dine mange projektdata at forbedre projekterne, forretningen og dine ydelser. Vores rådgivere hjælper din forretning med at finde den mest optimale datastrategi, som passer til dine behov.

3. Kunder og Marked

  • Vores rådgivere hjælper med at screene markedet for dig, så dine strategier, mål og udvikling tilpasser sig markedsudviklingen og dine kunders ønsker og behov.

4. Processer

  • Dine forretningsprocesser er drivkraften bag de digitale værktøjer. Vi har en metode til at udvikle, optimere og re-engineering processerne, så du opnår en standardiseret tilgang til dine services og ydelser. Det øger kvaliteten på dine projekter.   

5. Kompetenceudvikling

  • For at udføre et digitalt projekt skal din virksomhed råde over de rigtige kompetencer. Vi giver dig adgang til NIRAS’ uddannelseskoncept, som tager udgangspunkt i peer-to-peer- og just-in-time-principper. Det betyder, at du bruger dine egne ressourcer til at udvikle og indføre BIM-værktøjerne på dine projekter. 

6. Teknologier

  • Valget af digitale værktøjer skal være i tråd med dine forretningsprocesser. I NIRAS har vi erfaring med mange forskellige værktøjer, og i samarbejde med dig vælge vi de digitale værktøjer, som skaber størst værdi i din forretning. 

Vil du vide mere?

Salman Pey

Salman Pey

Expertise Director

Allerød, Denmark

+45 6020 9725

Se også: