Nyhed

Udvikling og videndeling i fokus i NIRAS' miljøenheder

Miljoe Seminar

Udviklingen står aldrig stille i NIRAS. Og selv om medarbejderne til hverdag sidder spredt på kontorer rundt om i blandt andet Norge, Sverige og Danmark, er der fokus på at skabe et fælles fundament for videndeling og udvikling.

26. september, 2018

I NIRAS går ambitionen om at være på forkant med udviklingen i markedet hånd i hånd med udviklingen af medarbejderne. Det gælder også i NIRAS’ miljø-enheder i Sverige, Norge og Danmark. NIRAS afholdt fredag den 21. september 2018 et miljøseminar for 200 medarbejdere fra alle forretningsenheder, der arbejder med miljø i Sverige, Norge og Danmark.

Formålet med dagen var både at dele den nyeste viden og erfaringer fra NIRAS’ mange projekter – og at medarbejderne kunne mødes og lære hinanden bedre at kende på tværs af geografi og fagområder.

Tom Heron, direktør for Miljø, Energi & Vand i NIRAS, åbnede seminaret:

”Hvor er det godt at se jer alle sammen, og hvor er det fantastisk, at der er så flot opbakning til dagen i dag. Vi skal møde hinanden, lade os inspirere og dele en masse viden med hinanden. Programmet er fagligt ambitiøst som en international konference: Fem parallelle spor og lutter spændende indlæg. Jeg glæder mig!”

Stor faglig bredde bringes i spil

Miljø i NIRAS er mange ting – vi arbejder med alt fra forurenet jord og grundvand over natur og VVM til industrimiljø og arbejdsmiljø. Seminaret havde derfor form som en konference med fem parallelle fagspor, hvor NIRAS egne medarbejdere fortalte om spændende projekter inden for de forskellige miljødiscipliner, vi dækker.

Se programmet for seminaret her

Christian Ocksen Jensen fra miljøafdelingen i Kolding havde en rigtig god dag og var begejstret for det faglige input:

”Det er et super veltilrettelagt seminar, og det er opløftende at opleve både den faglige bredde og dybde. På sådan en dag mærker man virkelig, at vi hver især sammen bidrager til noget større.”

Tomas Hjort, forretningschef for miljø i Sverige, udtrykte også begejstring for dagen:

”Det var helt fantastisk at være sammen med 200 engagerede miljø-konsulenter, der alle kommer fra NIRAS, i et døgn! Den eneste ulempe var, at man ikke havde et par kloner, så man havde kunnet høre flere af de interessante foredrag. Jeg ved, der blev knyttet mange kontakter, og jeg er sikker på, at vi inden længe kommer til at se dette bære frugt.”

Vil du vide mere?

Tom Heron

Tom Heron

Direktør

Aarhus, Denmark

+45 2366 6624

Se også