Nyhed

NIRAS overtager aktiviteterne i den jyske rådgiver Harde Larsen Rådgivende Ingeniører A/S

Flemming Mogensen (tv), forretningsdirektør i NIRAS, indehaver og direktør Søren Harde Larsen og Søren Hageman Christensen (th), regionsdirektør i NIRAS.

Flemming Mogensen (tv), forretningsdirektør i NIRAS, indehaver og direktør Søren Harde Larsen og Søren Hageman Christensen (th), regionsdirektør i NIRAS.

Med overdragelsen styrker NIRAS sin position som en førende rådgivningsvirksomhed inden for byggeri i Nordjylland og inden for sundheds- og hospitalsbyggeri, hvor Harde Larsen har en stærk profil.

20. april, 2023

Det nordjyske rådgiverfirma Harde Larsen med kontor i Aalborg bliver en del af NIRAS med virkning fra 1. juni 2023. Harde Larsen yder rådgivning inden for alle kategorier af nybyggeri og om- og tilbygning samt bygningers energi- og miljøforhold. Herunder kan nævnes sundhedsbyggeri, laboratorier, klinikker, undervisningsbyggeri, storkøkkener, boliger, plejecentre, administrationsbygninger m.v.

Overdragelsen af aktiviteterne styrker NIRAS’ byggeforretning i Nordjylland, specielt inden for sundhedsbyggeri, hvor Harde Larsen har en stærk profil.

Et perfekt match

”Vi mener, at Harde Larsen og NIRAS udgør et perfekt match af ekspertise og faglige kapaciteter, og NIRAS får flere dygtige rådgivere til vores mange spændende projekter. De to firmaer komplementerer hinanden virkelig godt. Vi kender allerede hinanden godt fra fælles sygehusprojekter og fremfor alt kommer vores fælles styrker vores kunder til gode,” siger Flemming Mogensen, forretningsdirektør  i NIRAS.

Aftalen sker som led i et generationsskifte i Harde Larsen A/S. For indehaver og direktør Søren Harde Larsen gælder det om at fremtidssikre aktiviteterne i en god og sund virksomhed samt dens kompetente medarbejdere. I den forbindelse er Søren Harde Larsen rigtig glad for, at Harde Larsen nu bliver en del af NIRAS, der er en stor og velrenommeret rådgivervirksomhed.

Harde Larsen og NIRAS har i forvejen et godt samarbejde om det nye Neurorehabiliteringshus på Rigshospitalet Glostrup. Projektsamarbejdet begyndte i 2013, og byggeriet nærmer sig nu ibrugtagning.

Skandinavisk netværk i NIRAS-koncernen på 700 byggerirådgivere

Med Harde Larsens ni rådgivere tæller NIRAS’ byggeriorganisation i det Nordjyske nu mere end 60 rådgivere. De indgår i et skandinavisk netværk i NIRAS-koncernen på ca. 700 byggerirådgivere.

Vil du vide mere?

Flemming Mogensen

Flemming Mogensen

Forretningsdirektør

Aalborg, Denmark

+45 2373 9680