Nyhed

Intern NIRAS-konference med mere end 300 miljøeksperter

Groupphoto2

Den 15. september var mere end 300 eksperter, der arbejder inden for miljøsektoren i NIRAS, samlet til den årlige NIRAS miljøkonference i Båstad, Sverige. I år var det overordnede emne samarbejde på tværs af grænser.

18. september, 2023

Miljøkonferencen var en hel dag og nat fyldt med spændende foredrag, mulighed for vidensdeling og en god mulighed for at møde kolleger fra Danmark, Norge, Taiwan, Storbritannien og Sverige. Konferencen blev afholdt i bedste NIRAS-ånd, hvor vi hjælper og bekymrer os om hinanden.

”Vi ser et stort potentiale i NIRAS og i miljøsektoren for at udvikle os ved at dele viden og samarbejde på tværs. Det var derfor fantastisk at få muligheden for at være sammen med mere end 300 kolleger fra Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien og Taiwan. Her havde vi muligheden for at dele alt vores viden og erfaringer.” forklarer Markus Davelid, Executive Vice President i NIRAS og fortsætter: "I løbet af konferencen blev der holdt mere end 50 forskellige oplæg bl.a. om nye teknologier, innovation, digitalisering, spændende projekter og dybdegående viden."

En dag med sjov, netværk og viden

“Selvom det ikke altid er tydeligt, er fællesnævneren for de fleste projekter i vores sektor miljølove, regler og metoder. Disse har ofte samme oprindelse, men tolkes meget forskelligt i de enkelte lande. Når vi arbejder tæt sammen med vores NIRAS-kolleger på tværs af landegrænser, er det afgørende at forstå hinandens daglige arbejdsudfordringer for at nedbryde barrierer og lære af hinanden,” forklarer Tomas Hjorth, Vice President for Miljø i Sverige.

Under konferencen var der rig mulighed for at møde nye og gamle kollegaer og overalt, hvor man kiggede hen, var der gang i netværk og store intensive diskussioner om faglige og mindre faglige emner.

”Vi samlede mere end 300 engagerede kollegaer, hvilket gav de bedste forudsætninger for at netværke, diskutere problemstillinger og lære af hinandens erfaringer. Sidst men ikke mindst var det vigtigt, at vi havde det sjovt under konferencen. Det gav det bedste grundlag for et godt resultat,” siger Tomas Hjorth.

Nu er alle miljøeksperterne igen tilbage på kontorerne. Forhåbentlig med nyvundet visdom og et endnu bredere internt netværk i bagagen.

Vil du vide mere?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21

Tomas Hjorth

Tomas Hjorth

Vice President

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 05