Nyhed

Klinkby Enge og NIRAS indgår partnerskab

Teknisk due diligence - Få den bedste rådgivning

Partnerskab mellem specialistfirmaet Klinkby Enge og NIRAS skal rådgive investorer om miljø, sociale forhold og god selskabsledelse.

3. maj, 2021

Nyt partnerskab om rådgivning til investorer om miljø, sociale forhold og god selskabsledelse – kaldet ESG Environmental, Social and Governance - ser dagens lys med Klinkby Enge og NIRAS.

Klinby Enge tilbyder nordiske og internationale investorer en integreret løsning til ESG-due diligence og -analyse og kan bruge NIRAS’ tekniske kompetencer og erfaring på tværs af sektorer, aktiver og geografi. NIRAS har omvendt glæde af at kunne integrere Klinkby Enges ESG-datamodeller og kompetencer i dataindsamling, modellering og rapportering i forbindelse med investorrådgivning inden for den finansielle sektor.

Fælles ESG-due diligence-teams

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med NIRAS. Bæredygtig udvikling er centralt i NIRAS med mere end 60 års erfaring og enormt stærke kompetencer inden for ingeniørfaglig rådgivning. Det vil skabe høj yderligere værdi for vores kunder, at vi nu kan integrere NIRAS’ tekniske kompetencer i specialiserede ESG-løsninger,” siger Anders Klinkby, CEO og grundlægger af Klinkby Enge og fortsætter:

”Partnerskabet udvider også vores kapacitet til at arbejde på flere ESG-due diligences og projekter på tværs af forskellige slags investeringer. Vi kan nu skabe ESG due diligence-teams sammen med NIRAS, som udnytter NIRAS’ globale rækkevidde og flere end 2000 eksperter.”

Og direktør i NIRAS for bæredygtighed, digitalisering, planlægning og miljø Tom Heron supplerer:

”Vi er glade for samarbejdet med Klinkby Enge, der er en anerkendt, innovativ virksomhed af høj kvalitet inden for ESG-due diligence og dataanalyse i den finansielle sektor og for private aktiver. Ved at kombinere NIRAS’ tekniske ekspertise og erfaring med bæredygtige ingeniørløsninger med Klinkby Enges modeller for ESG-risikoanalyse mener vi, at vi kan levere optimerede digitale løsninger indenfor ESG-due diligence.”

Om Klinkby Enge:

Klinkby Enge er en ESG-due diligence- og dataanalyse-virksomhed med fokus på infrastruktur og private investeringer. Klinkby Enge arbejder for nordiske og internationale aktivejere og virksomheder.

Klinkby Enge har udført detaljeret ESG-risikoanalyse på en lang række private aktiver på tværs af sektorer og geografi. Klinkby Enge er specialiseret inden for infrastruktur- og energiovergangsaktiver i Europa og Nordamerika. Klinkby Enge blev grundlagt af Anders Klinkby og Bengt Enge og har kontor i København.

Vil du vide mere?

Andreas Brogaard Buhl

Andreas Brogaard Buhl

Miljø & Bæredygtighed

København, Denmark

+45 2066 7964

Se også