Holbæk

NIRAS
Ahlgade 3M
4300 Holbæk
Denmark

T: +45 4810 4200
E:

Centralt placeret rådgiver

NIRAS’ kontor i Holbæk er centralt placeret på Sjælland og alligevel kun 45 min. fra København. Her arbejder et dedikeret team på 30 medarbejdere med rådgivningsopgaver inden for områderne vej, miljø, vand og forsyning i hele den midtsjællandske region – og i et vist omfang også opgaver i det øvrige Danmark. Samtidig fungerer kontoret som et stærkt brohoved til NIRAS’ 2.200 fagspecialister for vores kunder i hele det midtsjællandske.

Både opgavemængden og medarbejderantallet er i vækst.

Kontorets adelsmærke er samarbejde på tværs. Både internt i NIRAS, hvor kontorets integration med den øvrige organisation for eksempel betyder, at medarbejderne i Holbæk i gennemsnit tilbringer en dag på NIRAS’ hovedkontor i Allerød om ugen. Og i forhold til opgavernes faglige indhold, hvor samarbejdet på tværs af faggrænser fører til de bedste løsninger for kunderne.

Kontoret er en tæt sammentømret enhed og samtidig en del af en stor organisation med alle de fordele, det indebærer – ikke mindst af faglige fællesskaber og adgang til best practice.

Transporttiden til kunder i eksempelvis Nykøbing Sjælland, Ringsted, Roskilde, Kalundborg, Slagelse eller Sorø er kort, og det giver mulighed for en tæt kundekontakt. Samtidig er lokalkendskabet en fordel i forhold til mange opgaver.