Byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering

Man and woman standing in NIRAS gear. LIRA, JAJE

I NIRAS fokuserer vi på de processer, der sikrer en stærk og kompetent byggeledelse samt varetager arbejdsmiljø og sikkerhed igennem alle faser af byggeprojekter.

God og kompetent byggeledelse er essentielt, når man arbejder med byggeprojekter. Byggeledelse sikrer, at byggerier forløber så gnidningsfrit som muligt. Vores byggeledelse skaber de bedste rammer for, at vores kunders projekter kan forløbe efter den plan, der er lagt.

I NIRAS rådgiver vi vores kunder om byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i både design- og udførelsesprocesser. Lean-metoder er blandt de vigtige styringsværktøjer og arbejdsmetoder, vi bruger, når vi arbejder med byggeledelse og arbejdsmiljø. Det sikrer en professionel byggeledelse og stort fokus på trygt og sikkert arbejdsmiljø igennem alle faser af det enkelte byggeprojekt.

NIRAS er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Derfor kan vi rådgive og vejlede virksomheder, som får alle typer af rådgivningspåbud af Arbejdstilsynet.

Byggeledelse med fokus på tid, økonomi og kvalitet

Når vi udfører byggeledelse på et projekt og et byggeri, er det vigtigt for os at holde os til den aftale og de rammer, der er lagt fra begyndelsen. For os skal god byggeledelse sørge for at overholde den tidsramme, der er fastsat, den økonomi, der er lagt, og ikke mindst sørge for at den ønskede kvalitet bliver opretholdt.

Det gør, at vi med vores ekspertise inden for byggeledelse kan hjælpe vores kunder godt i mål med deres byggeprojekter. Vores byggeledelse sørger desuden for, at kunden kommer trygt og godt i mål med det enkelte projekt. Hvis der opstår ændringer undervejs, tager vi hånd om det som en del af NIRAS’ byggeledelse.

I NIRAS er vi specialister i at udarbejde kalkulationer af byggesagernes økonomi, herunder prisoverslag, at gennemføre budgetoplæg og -opfølgninger samt løbende sparring om og kontrol af økonomien i projekterne. Vi kan derfor sikre en stabil økonomi med vores byggeledelse. Det betyder, at du kommer i sikkert i mål.