Nyhed

To erfarne profiler inden for energi og digitalisering er indtrådt i NIRAS’ bestyrelse

Niras Alectia Foundation

Marianne Lindhard Moe, der er direktør for DELL, og Lars Therkildsen, der er direktør for HOFOR, er nye profiler i NIRAS’ bestyrelse.

14. juni, 2022

Marianne Lindhard Moe har stor erfaring med ledelse og forretningsudvikling i IT-branchen. Hun er administrerende direktør for DELL i Danmark og har tidligere erfaring fra blandt andre IT-konsulentvirksomheden Avanade, der er en del af Accenture, og fra Microsoft.

Marianne Lindhard Moe kan blandt andet bidrage til NIRAS’ digitale strategi med sin erfaring inden for organisering og kommercialisering af IT-konsulentydelser og inden for digital forretningsudvikling.

Lars Therkildsen fratræder i maj 2022 jobbet som administrerende direktør i HOFOR for blandt andet at varetage bestyrelsesposter. Han har samlet 20 års erfaring fra energi- og forsyningsbranchen, som NIRAS ser frem til at trække på blandt andet i forbindelse med firmaets betydelige satsning på udvikling inden for den grønne energiomstilling.

Administrerende direktør i NIRAS Carsten Toft Boesen glæder sig til samarbejdet med de to nye bestyrelsesmedlemmer:

”NIRAS har netop lanceret en markant satsning på udvikling inden for grøn energiomstilling, der følger de seneste års investeringer i nye digitale løsninger og initiativer, der hjælper vores kunder med en bæredygtig udvikling. Marianne Lindhard Moe og Lars Therkildsen har betydelige kompetencer, der kan hjælpe NIRAS med fortsat at udvikle disse forretningsområder.”

Marianne Lindhard Moe

Marianne Lindhard Moe

Bestyrelsesmedlem

Lars Therkildsen

Lars Therkildsen

Bestyrelsesmedlem

Vil du vide mere?