Nyhed

NIRAS indvier udvidet Manila-kontor og byder ingeniør- og offshore vind kolleger velkommen i teamet

Ribbon Cutting Manila Carsten

(Fra venstre til højre) Antti Inkinen, Carsten Heine Lund, John Stasig Mørk og H.E. Franz-Michael Skjold Mellbin.

Fem år efter sin etablering på Filippinerne har NIRAS Manila åbnet et nyt kontor i IBP Tower og fejrer udvidelsen af et team med specialisering i udviklingssamarbejde, offshore vind og ingeniør- og designtjenester.

19. september, 2023

Torsdag i sidste uge var NIRAS Manila-kontor dekoreret i rødt og hvidt som en hyldest til brandlogoet og firmaets rødder i Danmark. Rummet var fyldt med liv, da der blev holdt taler, inden deltagerne havde mulighed for at netværke.

Teamet i Manila bød velkommen til to ambassadører fra Danmark og Finland, H.E. Franz-Michael Skjold Mellbin og H.E. Juha Markus Pyykko, samt Filippinernes energiministeriums undersekretær Giovanni Bacordo. Af andre gæster inkluderede Donald Bobiash, administrerende direktør for Asian Development Bank (ADB). Ledere fra private virksomheder og ikke-statslige organisationer deltog også i fejringen.

Antti Gruppebillede
Vi står nu virkelig på tærsklen til en spændende fase, når vi træder ind på nye markeder med stærke kompetencer inden for offshore vindsektoren og ingeniørarbejde," siger Antti Inkinen, NIRAS' Direktør for Filippinerne.

For NIRAS Manila er denne fejring mere end blot en indvielse af holdets nye arbejdssted - det symboliserer en stor positiv forandring, som virksomheden har arbejdet på, siden vi etablerede en officiel tilstedeværelse på Filippinerne i 2018. Nu, beliggende tæt på ADB's hovedkvarter, en af ​​virksomhedens vigtigste kunder, er NIRAS Manila-kontoret klar til vækst på nye områder.

"Trods pandemien har vi i de første år i landet været i stand til at vokse, levere projekter og udvide vores tjenester på Filippinerne. Vi står nu virkelig over for en spændende fase, hvor vi træder ind på nye markeder med stærke kompetencer inden for offshore vindsektoren og ingeniørarbejde. NIRAS er et tværfagligt firma, der dækker mange sektorer, og vi er en mikrokosmos af det, når vi bliver mere aktive på disse forskellige områder," fortalte NIRAS' Direktør for Filippinerne, Antti Inkinen, under sin tale.

Jeg er glad for, at NIRAS er til stede her i landet. I fremtiden vil jeg helt sikkert invitere jeres eksperter til at dele deres erfaringer, når vi har konsultationer.

Filippinernes energiministeriums undersekretær, Giovanni Carlo Bacordo
Group Photo NIRAS Manila 02 Til LINKEDIN
NIRAS Manila team med deres nye kolleger inden for offshore vind og ingeniørarbejde.

Filippinerne, et smart hjemsted for offshore vind- og ingeniørtjenester

NIRAS' solide track record inden for offshore vind- og ingeniørtjenester strækker sig over flere lande bl.a. Sverige, Taiwan, dele af Nordeuropa og Storbritannien, som er blot nogle af de steder, hvor virksomhedens ekspertise skinner. Med denne viden har Filippinerne og Asien-Stillehavsområdet mulighed for at drage stor fordel af virksomhedens tjenester, især da der er en stigende efterspørgsel efter offshore vind i regionen.

"Vi har været i Asien-Stillehavsområdet i over 30 år og har bevæget os ind på nye områder, herunder de områder, hvor markederne fører os hen," bemærkede NIRAS' Market Director for Asien, Christian Sandberg.

"Vi ser enormt potentiale på Filippinerne og ønsker at identificere og fokusere på de markeder, vores team kan tilføre værdi til, enten gennem partnerskaber med kunder eller ved at samarbejde med andre virksomheder, der tilbyder andre tjenester."

Offshore Vind Teamet
Offshore vind teamet. NIRAS' stærke track record inden for offshore vind og ingeniørvirksomhed strækker sig over flere lande - Sverige, Taiwan, dele af Nordeuropa og Storbritannien er blot nogle af de steder, hvor virksomhedens ekspertise skinner.

Desuden betyder tilstedeværelsen af lokale eksperter inden for offshore vind- og ingeniørarbejde store muligheder for NIRAS. NIRAS' Senior Vice President for infrastruktur, Carsten Heine Lund, tilskriver dette delvist de mange kvalificerede og dedikerede fagfolk i landet.

"Der er generelt mangel på kvalificerede ingeniørtalent, men der er mange i Filippinerne, så det er et godt sted for os at udvide," siger han. Udover at kunne finde eksperter bemærker Carsten også, at der er store investeringer i landet inden for offshore, havne og andre relevante industrier, hvilket vil fremme holdets vækst og succes i fremtiden.

"I dag markerer et stort skridt hos NIRAS, da vi har tilføjet nye tilbud og serviceområder. Som repræsentant for virksomhedens infrastruktursektor er jeg glad for at se det spirende ingeniørkontor her i Manila og stoler på, at vi i de kommende år bliver et meget større team," sagde Carsten.

9 CHL 03
Casten Heine Lund holder tale.

Christoffer Truelsen, NIRAS' Vice President for havne, marine, geoteknik, tunneler og broer, delte Carstens begejstring over at være en del af Filippinernes offshore-rejse på grund af den viden og erfaring, NIRAS kunne tilbyde.

"Jeg har æren af ​​at være en del af en international organisation, der arbejder meget med havne og terminaler rundt om i verden. Dette har ført os til en unik position, hvor vi er i stand til at tilpasse den europæiske efterspørgsel efter offshore vind og have en meget central rolle i hele planlægningen af at gøre havne tilpasselige til forsyningskæden i landet."

Christoffer Manila Sep2023
(Fra venstre til højre) Executive Director for Nordic Chamber of Commerce Philippines, Jesper Svenningsen, Regional Director for NIRAS Asia, John Stasig Mørk, og Vice President i NIRAS, Christoffer Truelsen.

NIRAS Manila sigter mod at blive en vigtig bidragyder til Filippinernes bæredygtige udvikling

Som Filippinerne intensiverer sin overgang til vedvarende energi, bemærkede H.E. Franz-Michael Skjold Mellbin, at to af de sektorer, Danmark ser ud til at bidrage til i landet, er bæredygtighed og energi.

"Det er de muligheder, vi fokuserer på," siger han og tilføjer, at den danske regering over de næste ti år forventer en vækst på 6-7% i Filippinerne.

"Men landet skal tænke på bæredygtighed nu, så det kan kombinere økonomisk vækst og en bæredygtig fremtid, " fortalte Franz-Michael.

Jeg er overbevist om, at NIRAS kan hjælpe Filippinerne med at opbygge en bæredygtig økonomisk fremtid for sig selv.

H.E. Franz-Michael Skjold Mellbin, danske ambassadør
5 DK Ambassador Melbin 13
H.E. Franz-Michael Skjold Mellbin sammen med Managing Director for NIRAS Taiwan, Raoul Kubitschek.

NIRAS' country director i UK, Tim Norman, er helt enig og er stolt over at se denne grønne energiindustri blomstre i Asien, herunder NIRAS' hjemmebase for offshore vind: Taiwan.

"Det er virkelig spændende at være her i Manila, hvor vi tager vores første skridt mod at danne et lokalt team for at bidrage til den voksende offshore vindmarkeds i Filippinerne," sagde Tim og tilføjede: "Der er en integreret forbindelse mellem offshore vind og ingeniørvirksomhed. Og det er netop denne kombination, der gør NIRAS i stand til at håndtere store projekter i lande, der aspirerer til at integrere vedvarende energi i deres energiintensive industrier."

Picture3
Holdet fra Infrastructure International (INIT). "Der er en integreret forbindelse mellem offshore vind og ingeniørvirksomhed. Og det er netop denne kombination, der gør NIRAS i stand til at håndtere større projekter i lande, der stræber efter at integrere vedvarende energi i deres energiintensive industrier," siger Tim Norman.

For Filippinernes Energiministeriums Undersekretær, Giovanni Carlo Bacordo, er landets bæredygtige økonomiske fremtid allerede godt i gang. Fordi energiomstillingen tilbyder "den bedste bidrag" til bæredygtig udvikling, sigter hans afdeling på at have 35% vedvarende energi i energiproduktionen inden 2030 og 50% inden 2040. Offshore vind vil spille en stor rolle i at nå disse mål.

"Jeg er glad for, at NIRAS er her i landet. I fremtiden, når vi har konsultationer, vil jeg helt sikkert invitere jeres eksperter til at dele deres erfaringer," sagde Bacordo.

Med NIRAS Manilas lokale eksperter, støttet af ekspertisen og erfaringen fra vores andre kontorer rundt om i verden, er Filippinerne godt på vej til at realisere sit bæredygtige potentiale, et mål der kan opnås med hjælp fra udviklingspartnere, der er lige så passionerede og engagerede i at opbygge en grønnere og mere beboelig verden.

Picture4
Antti Inkinen sammen med Giovanni Carlo Bacordo.

Vil du vide mere, så kontakt:

Antti Inkinen

Antti Inkinen

Regional Office Director

Philippines

Carsten Heine Lund

Carsten Heine Lund

Senior Vice President

Allerød, Denmark

+45 6020 1916

Christoffer Truelsen

Christoffer Truelsen

Forretningsdirektør

Allerød, Denmark

+45 2546 1850

Se også: