Niras in Sweden

NIRAS i Sverige

NIRAS er en af de førende ingeniørrådgivningsvirksomheder i Skandinavien med en lang historie i Sverige, der går mere end 30 år tilbage. Vi har gennemført utallige projekter på tværs af en række sektorer for en bred kundekreds. Fordelt på seks forskellige kontorer leverer vores mere end 200 eksperter i Sverige førsteklasses tjenester og brancheførende ekspertise til projekter i både Sverige og på internationalt plan.

Støttet af mere end 2200 kollegaer på internationalt plan, tilbyder vi et fuldt sortiment af ingeniørydelser inden for alt fra byggeri og projektledelse til infrastruktur, procesindustrien og energi, for at nævne nogle få.  

Vores svenske kontorer tilbyder desuden ydelser inden for arkitektur og erhvervsejendomme til både private og offentlige kunder. På den internationale scene, udfører NIRAS’ udviklingskonsulenteksperter mere end 250 udviklingsprojekter årligt over hele verden med et stærkt svensk team med base i Stockholm.  

Vores lokale tilstedeværelse og stærke netværk i Sverige gør det muligt for os at tilbyde tværfaglige løsninger, der er skræddersyet til vores unders individuelle behov. Som ingeniører og konsulenter med stor erfaring og ekspertise inden for tværfaglige projekter bidrager NIRAS til innovative løsninger over hele verden.  

Vi hjælper vores kunder med at nå deres forretningsmål samtidig med at vi holder social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed for øje.  

Kontorer

Vil du vide mere?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21