Uk Niras

NIRAS i Storbritannien

NIRAS er en international konsulentvirksomhed, der hjælper kunder over hele verden med at nå deres udviklings- og bæredygtighedsmål.

Vores team i Storbritannien leverer specialiserede ingeniør-, miljø- og projektledelsestjenester lokalt og internationalt.  

Vi udvikler bæredygtige løsninger inden for fødevarer og drikkevarer, vedvarende energi, havne og marine og international udvikling. 

Fødevarer og drikkevarer

Beerproduction UK

NIRAS leverer bæredygtige forsyningskædeløsninger til fødevare- og drikkevareindustrien og forbrugeren. Vores team i Storbritannien støtter beslutningstagning, investeringsprocesser, projektudførelse, strategisk produktionsoptimering og driftstjeneste for øl og drikkevarer, mejeri, spiritus, mad og FMCG-produkter.  

Vores erfarne konsulenter, specialiserede ingeniører, projektledere og site managers bruger dybdegående branchekendskab til at rådgive om alle aspekter af fødevare- og drikkevareproduktion.

Læs mere om vores ydelser inden for fødevarer og drikkevarer. 

Nick Hickman

Nick Hickman

Vice President, Projects

Ascot, United Kingdom

+44 7808 249234

Matthew Carr

Matthew Carr

Business Unit Director

Kegworth, United Kingdom

+44 (0) 1509670850

Phil Mason

Phil Mason

Vice President, Operations

Kegworth, United Kingdom

+44 (0)1509 670 850

Vedvarende energi

Colourbox33607286

NIRAS har arbejdet på flere end 40 GW vindprojekter i Storbritannien, Europa og Asien.  

Vores eksperter bruger dybdegående viden om industrien til at hjælpe regeringer, udviklere og investorer med at planlægge, udvikle, designe, konstruere, drive og nedlægge vindkraftprojekter. 

Læs mere om vores ydelser inden for vedvarende energi.  

Tim Norman

Tim Norman

UK Country Director

Cambridge, United Kingdom

Miljø

Gannet

Vores team ekspertise i at tilladelser og samtykke, økologi og ornitologi, spørgeundersøgelser, miljøkonsekvensvurdering (SEA, EIA/ESIA og HRA)), afbødning og kompensation.  

Vi har særlig ekspertise i inden for havmiljødiscipliner og erfaring i at anvende denne viden til havvind, undersøisk strøm og telekommunikation, kyst- og havstrukturer og maritim arealanvendelse. 

Læs mere om vores ydelser inden for miljø. 

Ian Gloyne-Phillips

Ian Gloyne-Phillips

Head of Marine Environment UK

Liverpool, United Kingdom

+44 7587 635497

Marinestrukturer

Project Development

NIRAS har etableret rådgivning om maritim infrastruktur i Storbritannien med speciale i havne- og kystudvikling og – projekter, både i Storbritannien og internationalt. Vi leverer masterplanning, gennemførelse, modellering, design, samtykke, projektindkøb og bygeledelsestjenester på tværs af en række havnefaciliteter til kapital- og vedligeholdelsesprojekter. Vi tilbyder en særskilt, informeret og adræt service til en række offentlige og private kunder fra vores netværk af britiske kontorer i England og Skotland. 

Læs mere om vores ydelser inden for marinestrukturer. 

Graham Micklem

Graham Micklem

Head of Department

Ascot, United Kingdom

+44 7929 667 126

International udvikling

African Countryside International Consulting

International udvikling handler om at støtte mennesker i udviklingslande. For at opnå det, arbejder NIRAS på tværs af et bredt spektrum af områder - såsom energi, vand, klima, miljø, landbrug, fred, køn, ledelse, uddannelse, fondsforvaltning og økonomisk udvikling – for at opbygge kapacitet og skabe bæredygtige udviklingsløsninger for en bedre, mere lige og stabil verden. 

Læs mere om vores ydelser inden for international udvikling.

Paddy Abbot

Paddy Abbot

NIC-UK Director

Edinburgh, United Kingdom

+44 131 440 5500

Kontorer

Udvalgte projekter

Kontakt

Tim Norman

Tim Norman

UK Country Director

Cambridge, United Kingdom