Stavanger Bergen

NIRAS i Norge

NIRAS er en af de førende ingeniørrådgivere i Skandinavien, og vi har haft et stærkt forhold til Norge siden 2012. Vores 60 norske eksperter er fordelt på kontorer i Oslo, Stavanger og Drammen, og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra arkitektur og forretningsadministration til miljø, infrastruktur og udviklingsrådgivning. 

Strømlinet samarbejde og tværfaglig tænkning er kerneværdier i NIRAS. Vores norske eksperter har således flere end 2.200 kollegaer, der er klar til at bidrage for at sikre, at vores kunder får skræddersyet og langtidsholdbare løsninger - samtidig med at have miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed for øje.   

Vores tilstedeværelse på det norske marked er i hastig vækst, særligt inden for infrastrukturprojekter. Vi er stærkt involveret i levering af jernbaneprojekter i hele Norge og dermed bidrage til mere effektiv og bæredygtig mobilitet. Af flere bemærkelsesværdige projekter er det nylige Moss-projekt et eksempel på vores omfattende ekspertise på området med det store nøglefærdige projekt for InterCity-linjen – et af Norges største jernbaneprojekter.   

 

Kontorer

Vil du vide mere?

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Senior Vice President

Oslo, Norway

+45 2321 5452