Two men in consultation set-up

Operational excellence og sustaining capital

Vi kan hjælpe dig med at identificere muligheder for at forbedre din virksomheds produktivitet, omkostningseffektivitet og bæredygtighed, uanset om der er tale om en eksisterende supply chain eller køb af nye procesanlæg eller produktionsvirksomheder.

Men working at whiteboard

Design af produktionsanlæg

Production Facility Design fra NIRAS giver et stærkt teknisk grundlag for hele dit projekt. Ved hjælp af Production Facility Design får du både den tekniske løsning, CAPEX, tidsplaner og driftsomkostninger.

Manager inspecting the arrival of a CO2 tank

Etablering af produktionsanlæg (CAPEX)

Vi tilbyder rådgivning og projektydelser inden for alle områder af investering i produktionsanlæg.

Person with blue gloves making a check-up on canned food

Bæredygtighed og fødevaresikkerhed

Vi hjælper dig med at fastsætte din ambition for bæredygtighed, formulere en strategi, der bringer dig fra best practice til next practice og med at få implementeret din fremtidige supply chain.

Three men wearing safety vests

Fødevarer og drikkevarer

Vores rådgivning inden for føde- og drikkevarer bygger på en unik forståelse for anlægsdrift og produktintegritet i fødevaresektoren, ingredienssektoren og FMCG-sektoren.

Clean room for containers

Pharma og life science

Vi tilbyder branchespecifik rådgivning på alle områder inden for pharma og life science, især når det drejer sig om anlæg, hvor der stilles både relativt høje og meget høje krav til GMP.

Two men talking between pipes. Peter Viking PVH

Industriel produktion og pakkeriløsninger

Vi designer og leverer komplekse anlæg til procesindustrien, herunder alle forsynings- og automationssystemer samt pakkeri- og EOL-løsninger.

pallet lifter in a storage

Logistik og supply chain

Med udgangspunkt i de nyeste applikationer optimerer vores løsninger dine processer, organisationer og systemer, så produktiviteten og konkurrenceevnen øges på både kort og lang sigt.