Bygherrerådgivning

Få hjælp af Danmarks største udbyder af ydelser inden for bygherrerådgivning. NIRAS løser opgaver bredt inden for bygherrerådgivning ved byggeri og anlæg både for offentlige og private virksomheder.

Building facade of Axel Towers in Copenhagen seen from a worm's eye view

Design og projektering

Få hjælp til at designe og projektere dit byggeri. Vi byder på professionel projektledelse med stærke faglige ekspertiser.

Man and woman standing in NIRAS gear. LIRA, JAJE

Byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering

I NIRAS fokuserer vi på de processer, der sikrer en stærk og kompetent byggeledelse samt varetager arbejdsmiljø og sikkerhed igennem alle faser af byggeprojekter.

Large building seen from outside at night

Bæredygtighed, indeklima og energi

Få hjælp til alt inden for bæredygtighed, indeklima og energi. Vi skaber resultater, der holder, og bygninger, der realiserer bygherrens og brugernes forventninger. I NIRAS rådgiver vi fra A til Z inden for bæredygtighed, indeklima og energi for at skabe de bedste rammer for et sundt indeklima, uanset hvilken bygning der er tale om.

Surveillance camera in front of windows on a building

Sikring

I NIRAS fokuserer vi på den bedste sikkerhed, når kunden har brug for rådgivning om sikring af forskellige enheder.

Inside scene of Koncerthuset Denmark

Brandrådgivning

NIRAS Safety yder brandteknisk rådgivning inden for alle typer af byggeri og industri og i alle brandklasser. Vi er certificeret brandrådgiver herunder tredjepartskontrol.

BIM, VDC og IKT-ledelse

Potentialet i at bruge BygningsInformationsModeller (BIM) er stort – både som et projekterings- og projektstyringsværktøj. NIRAS bruger BIM som arbejdsmetode med det formål at bringe størst mulig værdi til kunden.

Due diligence ved ejendomskøb

NIRAS udfører due diligence-undersøgelser i forbindelse med ejendomstransaktioner.

;