NIRAS Young Professional Academy

Group of ten women and a man

Få verden som arbejdsplads: Bliv konsulent gennem NIRAS’ toårige internationale trainee-program ’NIRAS Young Professional Academy’ (NYPA).

Er du gearet til en international karriere, hvor du arbejder tæt sammen med kolleger fra hele verden for at gøre en forskel?

NIRAS’ toårige internationale trainee-program, NIRAS Young Professional Academy, samler 12-25 deltagere. Efter et introduktionsprogram på NIRAS’ kontor i Beograd bliver du udsendt til andre NIRAS-kontorer og/eller projekter forskellige steder i verden.

Kommer du med på holdet, vil du komme til at arbejde med en lang række af kolleger med årelang erfaring inden for relevante projekter. Dine akademiske kompetencer bliver suppleret med praktisk erfaring i udbudsskrivning og projektstyring samt træning i at kommunikere på tværs af kulturer. Alt sammen i en kombination af teoretiske moduler og intensiv, praktisk træning.

Når de to år er gået, er du allerede godt i gang med karrieren, og hvis du ikke fortsætter som konsulent i NIRAS, vil din unikke kombination af teori og praksis gøre dig yderst eftertragtet på markedet.

For at komme i betragtning til NIRAS Young Professional Academy skal du have en relevant videregående uddannelse inden for enten havne og marine anlægskonstruktioner og kystbeskyttelse, føde- og drikkevareprocesser, byplanlægning og transport, byggeri og arkitektur, vand og spildevand, landbrug, fødevaresikkerhed og ernæring, energi, grøn og cirkulær økonomi, overvågning og evaluering, fund management, udvikling af den offentlige sektor eller landadministration. Og så skal du også have op til tre års relevant erfaring i at arbejde med et eller flere af NIRAS' fagområder - eksempelvis gennem praktikophold hos rådgivere, NGO'er, private virksomheder med fokus på CSR, donororganisationer, udenrigsministerier, andet udlandsophold eller lignende.

Læs mere om trainee-programmet

Næste åbning for modtagelse af ansøgninger til NYPA programmet annonceres her når datoen er fastlagt for opstart af næste hold.