Airplane in the sky

Christina Berg Olesen: Bruger sommerferien på bedre vandforsyning i Zimbabwe

Civilingeniør Christina Berg Olesen arbejder til dagligt med spildevands- og biogasprojekter i NIRAS. Men i sommerferien stod den på vandforsyning i Zimbabwe. Christina bruger nemlig sin fritid som tovholder for Ingeniører Uden Grænser.

Male employee with laptop. Michael Ankjær Ludwigsen (MILU)

Michael Ankjær Ludwigsen: Udfordringer på grænsen af det teknisk mulige driver ham

Det, der driver Michael, er udfordringer. Det skinner igennem i alt, hvad han foretager sig, fra da han trænede op til OL som landsholdsroer til hans arbejde med store konstruktioner på grænsen af, hvad der er teknisk muligt.

Young man in workwear

Kim Petersen: Svømmede mod strømmen til en ny tilværelse på Falster

Den nyuddannede civilingeniør Kim Petersen har skiftet hovedstaden ud med et nyt liv på Falster. Nu samler han vigtige erfaringer fra rutinerede kolleger med vidt forskellige fagligheder på NIRAS’ kontor i Nykøbing.

Woman in workwear standing in construction field

Christina Rex Kjær Hansen: Nyvalgt FRI-YP-formand i Jylland med forkærlighed for videndeling

Christina nåede kun kort at være menigt medlem af ”FRI – Young Professionals”, før hun blev valgt til formand i Jylland. Måske fordi hendes iver efter at dele viden og møde mennesker med andre fagligheder lyser ud af hende.

Man standing by desk with computer monitors. Simon Brøgger (SIBR)

Simon Brøgger: Vejingeniøren, der designer 3D-modeller af milliardmotorveje i Norge

Når NIRAS bygger store motorveje midt imellem de norske fjelde, spiller ingeniør Simon Brøgger en afgørende rolle. Han skaber 3D-modeller af motorvejene, som viser præcist, hvor meget grus, asfalt og jord der skal bruges.

Woman sitting by desk. Rikke Størup (RST)

Rikke Størup: Ingeniør, der brænder for sociale relationer

Det sociale fællesskab er afgørende for, at Rikke trives i hverdagen. Som NIRAS-ambassadør og formand for personaleforeningen styrker hun de sociale relationer på tværs af afdelinger – og som konstruktionsingeniør arbejder hun på projekter, der spænder fra højhus til at beregne konstruktioner, der kan bære store julekugler.

Selfie of a young man with work equipment. Benjamin Aske Hunner (ASKE)

Benjamin Aske Hunner: Kaffebryggende miljøingeniør med blik for de store sammenhænge

Benjamin har sejlet fra Caribien til Polynesien i en sejlbåd og besøgt små lokale kaffefarme og øsamfund – og så har han deltaget i Danmarksmesterskabet i Barista. Drivkraften er hans stræben efter at forstå selv de mindste detaljer, hvilket også kommer til udtryk i hans arbejde som Miljøingeniør i NIRAS.

Man standing in front of stairs. Niels Asgari (NHK)

Niels Holm Krarup: Talknuser og civilingeniør med passion for broer

Niels Holm Krarup har en drøm om at bygge broer. Han har talt for alverdens fageksperter om svingninger i brokabler på en konference i Rom. Som ingeniør i NIRAS løser Niels komplicerede udregninger til fremtidens bygninger og konstruktioner.

Selfie of a young woman. Pil Brix Purup (PIBP)

Pil Purup: Innovativ ph.d.-studerende med stor skabertrang

I sin fritid er Pil Purup en fin balletdanser og en hårdslående taekwondokæmper. I sit arbejde, som ph.d. på Århus Universitet og ingeniør i NIRAS, brænder hun for indeklima og energiforbrug. Men hun har aldrig et enøjet fokus på de to ting.

selfie of a woman in front of a smart board screen. Teresa Albeck Japsen (TEJ)

Teresa Japsen: Social geograf hjælper festivalgæster og folkemøde

Det sociale fællesskab på jobbet er en vigtig del af hverdagen for GIS-konsulent Teresa Japsen, som er stifter og formand for foreningen Unge & håbefulde. Når hun ikke laver mudderkort for Roskile Festival, har hun travlt med at udarbejde geodata til regioner, kommuner og virksomheder.

selfie of Lisbet Rhiannon Hansen (LRHH) in front of a map

Lisbet Rhiannon Hansen: Nyudklækket konsulent stræber efter international karriere

Lisbeth Rhiannon Hansen har kickstartet sin internationale karriere ved at være en af de første, som har gennemført NIRAS’ toårige internationale trainee-program ’NIRAS Young Professional Academy. I dag arbejder hun i NIRAS med udviklingsprojekter verden over.