Alfanordic Academy Alumne Min

Kurser og uddannelse

NIRAS/AlfaNordic tilbyder en række kurser og uddannelsesforløb for pharma- og life science-branchen inden for områder som GMP, risikovurdering, GDP, procesvalidering og GxP. Vi tilbyder virksomheder skræddersyede kurser, som er tilpasset virksomheders specifikke behov, og dertil har vi generelle kurser inden for eksempelvis GMP.

Vores Pharma Academy og Life Science Academy giver nyuddannede akademikere et unikt træningsforløb, hvor de kombinerer faglige kurser med arbejde og sparring fra erfarne mentorer. Med vores Academy program skaber vi næste generations medarbejdere inden for pharma- og life science-branchen.

Du kan også læse mere om vores talentudviklingsprogrammer Pharma Academy og Life Science Academy, hvor vi har fokus på at give nyuddannede et uddannelsesforløb til at blive specialister, produktionssupportere eller projektledere i den farmaceutiske industri og i life science-branchen.

Life Science Academy

Vores forløb i Life Science Academy giver nyuddannede en mulighed for at få et markant kompetenceløft. Samtidig giver vi virksomheder i life science-branchen mulighed for at få tilknyttet talentfulde kandidater, som led i vores Aacademy forløb.

Life Science Academy er et 9-måneders traineeforløb, der er udviklet til at klæde unge nyuddannede akademikere på til fremtidige opgaver og dermed give dem en hurtigere adgang til life science-industrien.

Gennem intensiv undervisning i fagrelevante emner og løbende sparring med specialister og mentorer, fungerer Life Science Academy som en katalysator til industrien, der medvirker til at skabe den næste generations medarbejdere.

Virksomheder kan gennem vores kurser give deres medarbejdere nye kompetencer på kort tid, så de bliver blive klogere på fagrelevante emner. I vores kurser udforsker vi en risikobaseret tankegang, og medarbejderen bliver opdateret på de nyeste trends inden for kvalitetskrav og meget mere.

Samarbejde med pharma- og life science-virksomheder

Vi tilbyder et samarbejde, hvor virksomheder er med til at forme unge nyuddannede til life science-industriens fremtidige medarbejdere. AlfaNordic Academy vil fungere som bindeled mellem uddannelsesinstitutionerne i Danmark (herunder KU, AU, SDU og ingeniørhøjskolerne) og din virksomhed.

Gennem et 9-måneders traineeprogram og gennemgående mentorforløb for nyuddannede akademikere kan vi tilbyde virksomheder at accelerere den enkelte trainees personlige og faglige udvikling. Det betyder, at de på kort tid bliver i stand til at læse og påtage sig mere ansvar og bidrage til at løse fremtidens udfordringer i virksomheden.

Trainee hos AlfaNordic Academy

Som trainee hos AlfaNordic Academy får man et unikt indblik i life science-industrien. I løbet af det 9-måneders traineeforløb er man tilknyttet en produktionsvirksomhed fra industrien, hvor man har sin daglige gang. Som en del af programmet er man tilknyttet et undervisningsprogram bestående af 7 fagmoduler, der alle afsluttes med en eksamen.

Hvert modul varer 3 dage, og giver en introduktion til faglige emner som GMP, validering, risikoanalyse, projektværktøjer m.m. Her vil man blive introduceret for gældende lovgivning og anvendte guidelines til industrien.

I perioderne hvor man modtager undervisning, vil man være væk fra virksomheden, hvor man normalt har sin daglige gang. Parallelt med arbejde og undervisning, vil hver trainee få tilknyttet en personlig mentor, der vil følge denne under hele forløbet.

Formålet med mentorforløbet er, at give traineen mulighed for et fagligt og personligt rum til at diskutere hverdagens udfordringer som ny i industrien. Vores mentorer er uddannede til rollen, og har alle mange års erfaring i branchen.

Pharma Academy: 2-årigt tværfagligt graduate-forløb

Pharma Academy er et 2-årigt graduateforløb, der bygger på et tværfagligt samarbejde mellem AlfaNordic Academy, virksomheder fra life science-industrien samt udvalgte universiteter og uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Programmet henvender sig til både virksomheder og morgendagens unge generation af professionelle. Deltagerne i Pharma Academy klædes på til medicinalbranchens udfordringer som specialister eller projektledere i virksomheder, der ønsker at målrette fremtidens medarbejdere med det rette kvalitets-mindset og forretningsforståelse.

På Pharma Academy bliver får man et unikt indblik i farma-branchen, hvad enten man optages nyligt uddannet eller som ansat i en virksomhed. Gennem forløbet får deltagerne et indgående indblik i:

  • GMP
  • Risikovurdering
  • QA/QC
  • Validering
  • Projektledelse m.m.

For medicinalvirksomheder byder Pharma Academy på en række fordele, idet man kan få de rigtige og velkvalificerede ressourcer til det GMP-regulerede produktionsmiljø. I kraft af Pharma Academy kan nye medarbejdere få styr på de nyeste trends, og samtidig giver graduate-forløbet medarbejderne en høj grad af omstillingsparathed.

Programmet henvender sig til virksomheder der ønsker at sikre, at morgendagens generations unge er klædt på til at løse industriens udfordringer som specialister, produktionssupportere eller projektledere.

Åbne kurser og firmatilpassede kurser for life science-virksomheder

Vi fungerer som professionel sparringspartner for life science-industrien inden for kurser i GxP. Alle vores kurser læner sig op ad gældende standarder og underbygges af praktiske eksempler fra dagligdagen, hvilket hjælper vores kunder til lettere at kunne relatere sig til aktuelle emner og problemstillinger.

Hos NIRAS/AlfaNordics udbyder vi både åbne og firmatilpassede kurser. De åbne kurser er for individuel deltagelse, hvor der er mulighed for at møde folk på tværs af virksomheder og uddannelser. Kursusindholdet og dato er fastlagt på forhånd.

Derudover tilbyder vi også firmatilpassede kurser, der er specialudviklet i samarbejde med den enkelte virksomhed. Gennem vores kurser kan vi hjælpe din virksomhed ved at medarbejdernes kompetencer inden for fx GMP eller GxP. Hvis din virksomhed står over for en særlig udfordring, så kan AlfaNordic Academys kurser være noget en hjælp til at udvide kompetencer og ekspertiser blandt medarbejderne ved hjælp af kurser, der specielt tilpassede deres individuelle behov.

Vi kan skræddersy kundetilpassede kurser og tilbyder blandt andet åbne kurser i:

  • Grundlæggende GMP
  • GMP for studerende
  • Risikovurdering
  • GDP
  • Procesvalidering m.m.

Bliv gerne inspireret i vores kursuskatalog, om der kunne være kurser indenfor det emne din virksomhed søger. Kursusindholdet målrettes dine behov, og indhold aftales i forbindelse med et indledende møde, hvor forventningerne afstemmes.

 

Vil du vide mere?

Frank Winther-Hinge

Frank Winther-Hinge

Forretningschef

Allerød, Denmark

+45 5059 1598

Ole Markersen

Ole Markersen

Forretningschef

Allerød, Denmark

+45 3144 7511

Se også: