Data Science Ydelse

Dataanalyse og data science

Vi forstår både dit fagområde og data science. Sådan tilbyder vi dig dataanalyse og -visualisering, der understøtter forretningskritiske beslutninger.

Lærer du af fortiden? Vil du realisere det fulde potentiale i dine data? Ønsker du at blive datadrevet i din forretning og beslutninger?

Hvis du gør, kan du hos NIRAS møde data specialister, der både forstår de nyeste metoder inden for data science og kan koble dem til din faglige virkelighed. De analytisk stærke data scientists arbejder tæt sammen med vores BI konsulenter, software udviklere og fagspecialister. Dette tætte samarbejde gør det muligt at levere komplette løsninger i digitaliseringen af din forretning. Fra data infrastruktur over dataanalyser til visualisering, der understøtter forretningskritiske beslutninger.

Ved hjælp af de seneste metoder inden for machine learning og kunstig intelligens løser vort tværgående team en bred række af opgaver. Fælles er kombinationen af dyb forståelse for data science med det fagspecifikke kendskab til dit forretningsområde.

Ved at lytte, lærer vi og leverer – også digitalt.

Vil du vide mere?

Torben Bach

Torben Bach

Afdelingsleder: Data & Software

Aarhus, Denmark

+45 6026 1883

Se også: