NIRAS employees discussing a construction drawing
NIRAS har mere end 250 medarbejdere, der arbejder på opgaver for nogle af de største virksomheder inden for procesindustrien. Og lige nu er der flere ledige stillinger på kontorerne i Allerød, Odense og Aarhus.
NYHED

En fremtid med internationale projekter i et bæredygtigt perspektiv

NIRAS rådgiver nogle af de største spillere inden for life science- og fødevareindustrien, og lige nu er der brug for flere eksperter, der vil være med til at skabe fremtidens procesindustri.

29. aug 2018

De globale industrier inden for life science- og fødevareindustrien er i vækst, og der er efterspørgsel efter NIRAS rådgivning. Vi har lige afsluttet byggeriet af en fiskeforarbejdningsfabrik i Norge for verdens største producent og forarbejder af laks, Marine Harvest. Vi er projektleder på et helt nyt byggeri i Hamborg for Carlsberg. Og på farma-området har vi gang en række projekter, hvor vi både designer procesanlæg og bygninger samt validerer anlæggene, når de er færdigetablerede.

Vi tager bæredygtig produktion alvorligt

Bæredygtig produktion er et betydeligt fokusområde i disse år. Kunder i både life science- og fødevareindustrien søger metoder til at optimere deres produktion på, og de fleste store spillere i markedet har indarbejdet FN’s 17 verdensmål i deres strategier. Med state-of-the-art løsninger bidrager NIRAS – sammen med vores kunder – til at realisere en række af FNs 17 Mål for Bæredygtig Udvikling.

Skab fremtidens procesindustri

Potentialet er stort, og derfor søger NIRAS nye kolleger, der kan bidrage med innovative tanker, solide erfaringer og ikke mindst passion for bæredygtige løsninger. Vi er med til at skabe fremtidens procesindustri. Er du nysgerrig, og søger du indflydelse på opgaver og udvikling? Så læs mere her.