NIRAS overtager BVK Projektering i Holbæk

Samarbejdsfladerne og synergierne er åbenlyse, musklerne bliver større, og det gør opgaver og vækstplaner også. Derfor slår NIRAS og BVK Projektering sig sammen i Ahlgade i Holbæk og fører virksomheden videre i NIRAS’ navn.

07. jan 2014

Pr. 1. juli 2014 overtager NIRAS virksomheden BVK Projektering ApS i Holbæk.

”Det har været en nem beslutning, da vores samarbejdsmuligheder er så åbenlyse. Vi får mulighed for at vækste i Holbæk og fortsætte vores strategi for lokalkontoret. Vi skal være en hovedaktør i området,” siger Astrid Zeuthen Jeppesen, leder af NIRAS’ kontor i Holbæk.

NIRAS’ brede faglige viden inden for klima, miljø, vand og jordforurening spiller tæt sammen med BVK Projekterings mere ”jordbundne” specialer inden for afløbsteknik, veje og byplanlægning.

Vækststrategi: Flere lokale jobs

Ved at samle de to virksomheders kompetencer bliver lokalkendskabet til opgaver og kunder øget. Tilsammen får de i alt 15 medarbejdere skrivebord i BVK Projekterings lokaler på Ahlgade i Holbæk.

Og vækstplanerne for Holbæk stopper ikke her; både antallet af medarbejdere og opgaver skal vokse over de næste år. Den fælles målsætning er fortsat at drive en virksomhed, hvor lokalkendskab er altafgørende, kundernes behov er i centrum, og hvor medarbejderne er stolte over at møde på arbejde.

”Vi ved, at det nye setup vil blive til gavn for både medarbejdere og nye og eksisterende kunder. Vi glæder os til det, vi skal skabe sammen i fremtiden,” siger Georg Breum, der sammen med Per Flohr Karlsen er indehaver af BVK Projektering.