A bird's eye view of the inside Uppsala Universitetshus
Opkøbet af Hydracon styrker NIRAS’ position inden for byggeri. Hydracon har stor erfaring fra projekter som eksempelvis Uppsala Universitetshus.
nyhed

NIRAS opkøber Hydracon Sverige AB

NIRAS styrker sin position inden for byggeri og vokser i Stockholm Mälar-regionen.

15. jan 2018

NIRAS opkøber Hydracon Sverige AB og styrker dermed sin position som én af de ledende rådgivere inden for byggeri i Skandinavien. Ved opkøbet og tilstedeværelsen i Uppsala opnår NIRAS en stærkere geografisk position i Stockholm Mälar-regionen og bliver på den måde en endnu mere tilgængelig rådgiver for kunderne.

På samme tid styrkes NIRAS’ ressourcer inden for projektledelse af byggeri og særligt med kompetencer inden for miljøbyggeri (’miljöbyggnad’ er et svensk certificeringssystem til bygninger med fokus på energi, indeklima og bygningsmaterialer), beregninger samt uddannelse inden for adskillige ekspertiseområder.

Hydracon blev grundlagt i 2004 og har i dag 15 ansatte. Ligesom NIRAS arbejder Hydracon med alle byggeriets faser fra start til slut og tager hovedansvar i projekterne. Hydracon har stor erfaring i at arbejde med kulturhuse, skoler, plejehjem og boliger.

”Vi har i et stykke tid haft ambitioner om at etablere en stærkere position i Stockholm Mälar-regionen. Med opkøbet af Hydracon styrker vi nu vores ydelser og skaber endnu bedre muligheder for yderligere vækst i fremtiden,” siger Torgny Westerberg, NIRAS’ forretningschef i Architecture and Project Management Stockholm.

”Vi ser store perspektiver i at blive en del af NIRAS, fordi det bliver muligt at tilbyde vores kunder flere kompetencer og ydelser. For vores medarbejdere betyder opkøbet øjeblikkelig adgang til en solid skandinavisk organisation, markant flere kolleger og nye muligheder for udvikling. Det er utrolig inspirerende at blive en del af en organisation, som har etableret en så integreret kultur for samarbejde på tværs af forretningsområder samt landegrænser og med et så klart fokus på bæredygtighed,” siger Olof Uhlander, adm. direktør i Hydracon.

For mere information:

  • Torgny Westerberg, forretningschef i Architecture and Project Management Stockholm. (+46 (0)8-588 922 01, torgny.westerberg@niras.se)
  • Olof Uhlander, adm. direktør i Hydracon (+46 (0)8-36 73 09, olof.uhlander@hydracon.se)