Man pointing at paper in front of two other men. Jesper Zygmunt Christensen (JEC)

NIRAS-medarbejder indstillet til årets europæiske rådgivende ingeniør

Foreningen af rådgivende Ingeniører, FRI, har indstillet NIRAS-ingeniøren Jesper Christensen til den europæiske konkurrence European Young Professional of the Year.

07. mar 2016

Civilingeniør Jesper Christensen er indstillet som en af fire danske kandidater til at vinde den europæiske pris som bedste rådgivende ingeniør European Young Professional of the Year.

Konkurrencen afholdes af European Federation of Engineering Consultancy Associations (EFCA).

Jesper Christensen var med i opløbet om at vinde den danske pris 'Årets unge FRI-rådgiver', hvor hans indsats på den ’nye’ klimavej i Aalborg vakte opsigt.

Som en del af præmien for at blive ”runner-up” i FRI’s europæiske konkurrence er Jesper inviteret til at deltage på den årlige EFCA- konference, der i år afholdes i Sofia, Bulgarien den 2. til 4. juni 2016 – hvor prisoverrækkelsen finder sted.

De tre andre runner-ups er:

  • René C. Gundersen, seniorprojektleder, COWI, Anlægsprojekter i Vesthimmerlands Kommune.
  • Inooraq Brandt, gruppeleder og projektleder, Orbicon Grønland, Containerterminal i Nuuk, Grønland.
  • Kristoffer Bjerg Sørensen, projektleder. Sweco Danmark. Fremtidssikring af kritisk kølerum hos Novo Nordisk.

Indstilling af de fire talenter skete i forbindelse med FRI’s årsmøde, hvor man kårede Årets unge FRI Rådgiver, som i år gik til ingeniør Jens Rosenville fra Rambøll.

Fantastisk talentmasse

Om årets felt af dygtige unge rådgivere siger Henrik Garver, adm. direktør for FRI:

”Med den talentmasse vi har i branchen. Med ambitiøse kunder. Med dygtige virksomheder. Og med evnen til som branche at sætte fælles dagsordner politisk og i pressen må jeg konkludere, at det, trods mange udfordringer, går godt for de rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark.”

LÆS MERE: Han sætter kundernes dagsorden på tavlen