Mød NIRAS' ungenetværk på DSE-messen i Gigantium

Nyuddannede får et tværfagligt netværk foræret, når de begynder i NIRAS. Og en mentor sørger for, at du hurtigt kommer med i det sociale liv.

06. okt 2014

Et netværk for unge er med til at hjælpe nystartede ingeniører på plads i NIRAS.

Det er hovedbudskabet til deltagerne på DSE Messen, der løber af stablen i Gigantium Aalborg den 8. og 9. oktober 2014.

Messen er med flere end 60 deltagende virksomheder Jyllands største for ingeniørstuderende og nyuddannede, og NIRAS står klar på stand 36 til at møde de studerende.

Tager hånd om de nye

Ungenetværket har 40 aktive medlemmer i Aalborg, der sørger for at tage hånd om de unge og nye i firmaet, så de hurtigt falder til.

”På hver etage har vi en særlig mentor, der er ansvarlig for at få de nyansatte med til vores arrangementer, så de hurtigt kommer ind i folden,” siger formand for netværket Jasper Hastrup Jensen fra NIRAS.

Tværfaglig arbejdskultur

I NIRAS bliver opgaverne typisk løst på tværs af afdelinger. Og når man er nyansat og ikke ved, hvem man kan henvende sig til, kan det virke som en forhindring. Men her står ungenetværket også klar til at hjælpe.

”Du har en særlig kontaktperson i netværket, der altid kan hjælpe dig på vej med et navn, så du med det samme ved, hvem der er relevant at kontakte,” siger Jasper Hastrup Jensen.

LÆS MERE Ungenetværk hjælper nystartede ingeniører på plads i NIRAS

Siden 1. januar har NIRAS ansat 30 nyuddannede ingeniører i 2014, og i 2013 landede tallet på 31.

Rådgiver inden for alle fagområder

De mange nyansatte, der kommer lige fra uddannelsesinstitutionerne, vidner om, at NIRAS har brug for kloge hoveder inden for en lang række fagligheder, lige fra afløbsspecialister til it-udviklere.

”Vi vil gerne fortælle de studerende og nyuddannede, at NIRAS arbejder med alle fagområder. Vi favner bredt, men de fleste kender os kun for en del af vores fagligheder,” siger HR-udviklingskonsulent i NIRAS Ulla Mahler.

Mød os på stand 36. Vi glæder os til at krydse forventninger med dig.

LÆS MERE Ung i NIRAS