Mød NIRAS' ungenetværk ’Unge & Håbefulde’ på DSE-messen 2016 på DTU

I 2015 ansatte NIRAS over 30 nyuddannede ingeniører. De får et tværfagligt og socialt netværk foræret, når de træder ind ad døren.

11. mar 2016

De seneste tre år har NIRAS hvert år ansat omkring 30 nyuddannede ingeniører. I 2015 endte tallet på 34 jævnt fordelt på alle forretningsområder som byggeri, infrastruktur, miljø og energi.

Et netværk for unge er med til at hjælpe nystartede ingeniører på plads i NIRAS, og på hovedkontoret i Allerød hedder det ’Unge & Håbefulde’.

Tager hånd om de nye

Ungenetværket har 143 aktive medlemmer i Allerød, der sørger for at tage hånd om de unge og nye i firmaet, så de hurtigt falder til.

”I alle forretningsenheder har vi en kontaktperson, der er ansvarlig for at få de nyansatte med til vores arrangementer, så de hurtigt kommer ind i folden,” siger en af de aktive netværkspiger Naja Årosin Laursen fra NIRAS.

Tværfaglig arbejdskultur

I NIRAS bliver opgaverne typisk løst på tværs af afdelinger. Og når man er nyansat og ikke ved, hvem man kan henvende sig til, kan det virke som en forhindring. Men her står ungenetværket også klar til at hjælpe.

”Du kan altid gå til en i netværket, der kan hjælpe dig på vej med et navn, så du med det samme ved, hvem der er relevant at kontakte,” siger Thomas Øst-Jacobsen, der selv begyndte i NIRAS for få måneder siden.

Thomas repræsenterer NIRAS på DSE-messen i år og glæder sig til at dele sine erfaringer og give gode råd til andre, der synes, at rådgiverbranchen er spændende.

Rådgiver inden for alle fagområder

De mange nyansatte, der kommer lige fra uddannelsesinstitutionerne, vidner om, at NIRAS har brug for kloge hoveder inden for en lang række fagligheder, lige fra afløbsspecialister til it-udviklere.

”Vi vil gerne fortælle de studerende og nyuddannede, at NIRAS arbejder med alle fagområder. Vi favner bredt, men de fleste kender os kun for en del af vores fagligheder,” siger HR-udviklingskonsulent i NIRAS Ulla Mahler.

Mød os på stand 93 i hallen. Vi glæder os til at krydse forventninger med dig.

De Studerendes Erhverskontakt organiserer hvert forår Danmarks største job- og karrieremesse på DTU i Lyngby med hele 10.000 besøgende studerende og nyuddannede. Messen strækker sig over to dage den 16.-17. marts 2016 og giver hvert år studerende og nyuddannede mulighed for at møde mere end 140 virksomheder og organisationer.

LÆS MERE Ung i NIRAS