Man pointing at paper in front of two other men. Jesper Zygmunt Christensen (JEC)

Jesper Christensen blandt Danmarks top 100 talenter

Berlingske Business udnævner Jesper Christensen fra NIRAS’ kontor i Aalborg som en af Danmarks største talenter inden for ingeniørfaget – ikke mindst på grund af hans innovative tilgang og projektlederegenskaber i arbejdet med Danmarks største klimavej.

04. maj 2016

Talent.

Slet ikke et dårligt ord at få hæftet på sig, og selvom Jesper ikke ser sig selv som verdens dygtigste ingeniør, så har han en skabertrang, som gør, at projekterne bliver gennemført til kundernes begejstring. Det har givet ham pladsen i Berlingske Business Talent 100 magasin, som netop er udkommet.

LÆS BERLINGSKE Jesper blandt Danmarks største talenter

”Jeg ser ikke mig selv som verdens dygtigste ingeniør, men jeg er god til at snakke med folk. Det er både med kunder, myndigheder og også emsige eller blot lidt utrygge naboer til projekterne. Samtidig er jeg god til at få kolleger med forskellige fagligheder til at arbejde sammen,” siger Jesper Christensen.

LÆS OGSÅ Danmarks største klimavej åbnet i Aalborg

Til Sofia for at dyste med Europas dygtigste

I slutningen af maj drager Jesper Christensen til Sofia, Bulgarien, hvor han er nomineret af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) til titlen som en Europas dygtigste rådgivere efter at være blevet nummer to i Årets unge fri rådgiver i Danmark.

LÆS OGSÅ NIRAS-medarbejder indstillet til årets europæiske rådgiver