Female employee -  Janne Aas-Jakobsen (JJA)

Janne Aas-Jakobsen bliver direktør for NIRAS i Norge

En samlende frontfigur skal forløse de store potentialer, NIRAS har på det norske marked.

06. jan 2016

Med ansættelsen af Janne Aas-Jakobsen som direktør for NIRAS’ norske aktiviteter styrker NIRAS sin organisation i Norge. NIRAS har tre norske datterselskaber og har i løbet af de seneste fire år oplevet en støt fremgang i omsætningen i Norge. Både via de norske selskaber og via ordrer, som er vundet af de danske forretningsenheder.

”Med Janne Aas-Jakobsen får vi en stærk profil. Hun kombinerer ingeniørfaglighed med et solidt branchekendskab, stor ledelseserfaring og en klar profil som forretningsudvikler. Ansættelsen skal ses som et gearskifte, hvor vi i stigende grad forener kræfterne i de tre selskaber, som i dagudgør NIRAS i Norge. Ved at gøre det, kan vi forløse potentialet for yderligere vækst, og her er Janne et oplagt valg med de erfaringer og det netværk, hun har, siger direktør Allan J. Christensen, der i NIRAS’ koncerndirektion har ansvaret for de norske aktiviteter.

Rollen som udfordrer

Janne Aas-Jakobsen indtræder ved ansættelsen i NIRAS’ koncerndirektion. Det viser, at NIRAS er et skandinavisk selskab, der tager det norske marked alvorligt. Janne Aas-Jakobsen har undervejs i sin karriere selv etableret flere selskaber, ikke mindst inden for digitalisering af byggeriet, som er et af hendes egne faglige specialer. I NIRAS bliver opgaven forretningsudvikling, men iværksættergenet bliver der god brug for.

”NIRAS’ rolle som udfordrer på det norske marked tiltaler mig. NIRAS kommer med en markant grøn profil og en meget stor bredde i den samlede skandinaviske forretning. Det kan jeg kombinere med mit kendskab til byggeindustrien i Norge,” siger Janne Aas-Jakobsen.

Stærk faglighed

Hun ser frem til at møde medarbejderne i de tre norske NIRAS-selskaber. Promitek i Drammen arbejder med miljø. SMI i Stavanger er specialister i energi og miljø, mens virksomheden ENSI i Oslo arbejder inden for byggeri og udviklingsbistand.
”Vi skal styrke samarbejdet og i fællesskab opbygge NIRAS i Norge som en samlet forretning. Det skal ske med afsæt i de eksisterende virksomheder. I alle tre selskaber er der meget stærke faglige kompetencer, som jeg ser frem til at arbejde sammen med,” siger Janne Aas-Jakobsen.